10 feluri în care să porți o eșarfă

Inovează-ți look-ul purtând eșarfe. Și cum o poți face altfel decât purtându-le cât mai des, dar fără să te plictisești de ele?! Iată, așadar, modurile în care îți poți transforma stilul într-unul chic, folosind eșarfa ta preferată:

1. Leagă două colțuri ale eșarfei după gât, iar celelalte două în jurul taliei. În zilele în care ai foarte multă treaba la serviciu, este recomandat să îți iei pe dedesubt un top, iar pe deasupra poți purta un sacou sau orice alt fel de bluză.

2. Un alt mod de a fi creativă cu eșarfa ta este de a o transforma într-o centură papion. Tot ce trebuie să faci este să o legi în jurul taliei sub forma unui papion.

Iată ce a ieșit:

3. Se vorbește mult despre ,,arcul gigant” cocoțat pe umăr. Și ne place, oferă un aer parizian.

Tu ce părere ai ?

4. O împletitură simpla în jurul gâtului este mai mult decât necesară pentru a obține un aer feminin și natural, la fel ca cel al vedetelor de la Hollywood.

5. Dacă vrei să fii un pic mai rebelă, poartă eșarfa sub forma unui triunghi în jurul gâtului, leagă un nod la mijloc și gata.

6. Nu ai mai auzit până acum de eșarfa poșetă? Află că e foarte simplu de confecționat.

Leagă un nod la fiecare colț, dar care să nu fie chiar la extremități. Mai lasă un pic de material din eșarfă. Aduna laolaltă partea de material care ți-a rămas și gata, ai confecționat poșeta.

7. Te-ai săturat de colierele tale?

Realizează-ți unul tu singură. Ia o eșarfă, leagă mai multe noduri de-a lungul lungimii sale și prinde-o la gât.

8. Turbanul anilor 60 este foarte chic și foarte ușor de creat cu ajutorul unei eșarfe.

Iată cum a ieșit:

 

9. Poți să faci eșarfa să semene cu o vesta, purtând-o exact la fel. Și este și foarte chic.

10. Ultima modalitate este și foarte ingenioasă.

Leagă eșarfa deasupra unui maiou sau a unei bluzițe, în așa fel încât să pară a fi o bluză vaporoasă. Leagă un nod deasupra unui umăr, iar unul în jurul taliei, în partea opusă umărului.

Nouă ne place mult ce a ieșit. Încearcă și tu!

Articol scris de: Mădălina Tătaru

Sursă foto: brit.co