10 milioane de fani pe pagina de Facebook Ferrari!

Numărul fanilor Ferrari pe cea mai populară rețea de socializare din lume, Facebook, a ajuns la 10 milioane în doar 3 ani de la activarea paginii.

Pentru a sărbatori cum se cuvine, compania a realizat o animație de scurt metraj, disponibilă online, care il are ca și protagonist pe Luca di Montezemolo, Președintele Ferrari. Ferrari este prezent pe Facebook din 2009 și s-a bucurat de o creștere exponențiala a numărului de fani, ajungând la aproape 4 milioane doar în ultimul an. Țările în curs de dezvoltare și segmentul de tineri (în special cei sub 24 de ani, cca. 55%) au adus un aport semnificativ la creșterea numărului de fani.

Cel mai mare număr de fani Ferrari se înregistrează în piețele tradiționale ca SUA, Franța, Spania și Italia, însa simpatia pentru acest brand depășește aceste granițe și cucerește noi teritorii, cum ar fi India, care înregistrează 1 milion de fani.

Forza Rossa este un grup românesc, lider pe piața automobilelor sport și de lux din Regiune, reprezentantul oficial și exclusiv al marcilor FERRARI și LOTUS. Reputația companiei este rezultatul muncii echipei de profesioniști, oameni dedicați și cu viziune asupra așteptărilor și exigențelor clienților. Ferrari Store, situat pe Calea Victoriei, Nr 1-5, este unul din cele mai mari magazine oficiale ale mărcii Ferrari în Europa, cu o bogată paletă de accesorii, îmbrăcaminte și obiecte din colecțiile oficiale Ferrari Lifestyle sau Fan.