1000 years of #lessordinary

https://www.youtube.com/watch?v=uZRX3vwkEIQ

Finlandia Vodka lansează, la nivel internațional, sub platforma globală de comunicare to the life #lessordinary, o nouă etapă de sedimentare la nivel de identitate, ce poartă numele de “1.000 de ani de #lessordinary”. Menirea ei este să exploreze și mai mult ADN-ul brandului aducând în fața consumatorilor personaje care reprezintă spiritul #lessordinary pe care Finlandia îl încurajează.

Finlandia Vodka a căutat în toată lumea și a pus cap la cap o colecție caleidoscopică de individualități umane care trăiesc în fiecare zi obișnuitul într-un mod mai puțin obișnuit.

personajele  găsite – ale căror vârste însumează, în total, 1.000 de ani –  au fost alese și intervievate cu intenția de a extrage și distila înțelepciunea fiecăruia, totul într-un film cu caracter autentic și inspirațional. scopul final este de a-i intriga pe toți ceilalți spre o eliberare a propriului spirit  #lessordinary și al unui trai în conformitate cu nonconformismul.

de la încrederea de neclintit a luptătorului travesti de wrestling din New Mexico, la concepția despre identitate a unui fost agent dublu, viziunile personajelor nu sunt nicidecum un set de platitudini dulci și obișnuite la care te-ai puteai aștepta.

înțelepciunea unei vieți trăite la extrema obișnuitului coagulată într-o poveste cu un final deschis formează 10 decenii de viață #lessordinary.

timp de 14 săptămâni, Finlandia Vodka va prezenta pe pagina de Facebook facebook.com/FinlandiaVodkaRO câte un personaj al campaniei.

fiecare săptămâna va aduce în prim plan un set de citate inspiraționale bazate pe întreaga experiență de viață a personajului, o recomandare de cocktail adaptat personalității individului comunicat și viziunea sa asupra a ceea ce înseamnă să consumi întotdeauna responsabil.

personajul din săptămâna 15-21 iunie va fi actorul din Game of Thrones și al treilea cel mai puternic om din lume, Hafthór Júlíus Björnsson, care caută să-i convingă pe toți cei care vizionează serialul să își găsească abordarea decisivă, dar #lessordinary.