Free Fitness on Friday, la centrul-concept B.Energy Body & Mind Fitness

“FFF” stands for Free Fitness Friday, adică în luna aprilie, în fiecare vineri, accesul la toate cursurile de Fitness este gratuit. În plus, toate serviciile de estetică (manichiură-pedichiură, spălat-tuns-coafat, masaj şi tratamente corporale) au 25% reducere.

Oricine poate încerca sesiunile interactive de tonifiere, dans, cardio sau stretching. Programul orelor de vineri este următorul:
07:30 – Dance aerobic, cu Alex Matei
08:30 – Tae Bo, cu Alex Matei
09:30 – Aerobic classic, cu Tania Bordianu
10:30 – Legs & butts, cu Tania Bordianu
11:30 – B.Energy training, cu Tania Bordianu
16:30 – Step pump, cu Tania Bordianu
17:30 – Gimnastică yoga, cu Marga Bălan
18:30 – Fit ball, cu Tania Bordianu
19:30 – B.Energy training, cu Alex Matei
20:30 – Power aerobic, cu Alex Matei

Mai multe despre orar, pe site-ul www.benergy.ro

Antrenorii de la centrul-concept B.Energy Body & Mind Fitness pot fi caracterizaţi ca fiind super-profi, titraţi, dar cea mai relevantă descriere este cea făcută de fiecare în parte, după participarea la oricare dintre cursurile susţinute de aceştia. Echipa B.Energy debordează de energie pozitivă, pe care o transmite negreşit tuturor participanţilor la clasele antrenante.

B.Energy abordează patru mari direcţii: motivaţional, nutriţie, fitness, estetică. Acestea sunt dezvoltate şi testate să motiveze pe oricine trece pragul sălii-concept suficient cât să poată face schimbarea şi să o menţină în timp ce se simte bine.

Este gândită astfel încât să fie pe placul oricui şi să genereze fără frustrări resursele necesare schimbării.

Spaţiul prietenos este situat în centrul Bucureştiului, la intersecţia dintre bulevardul Dacia şi Calea Grivitei, şi dispune de un studio rotund, de 130 mp şi cabinete de consiliere şi estetică.

B.Energy este gândit că fiind un spaţiu cu personalitate, în care energiile pozitive se joacă circular, învăluind pe oricine îşi doreşte un zâmbet, o încurajare, o oază de energie constructivă, o schimbare în bine.