Moda sezonului: must-have în materie de printuri

Nu este o noutate faptul că se poartă printurile, primăvara aceasta. S-au mai purtat şi în anii trecuţi, se poartă şi se vor purta o lungă perioadă de timp, de acum înainte. Există anumite tendinţe în modă, care, imediat ce apar, nu se mai demodează niciodată.

Se poartă printurile şi avantajează majoritatea persoanelor care aleg să le poarte.

Adăugarea de piese vestimentare cu print poate salva o ţinută, îţi poate conferi eleganță, farmec, te poate scoate în evidenţă.

Când şi cum putem purta printurile?

La întrebarea aceasta îţi poţi răspunde singură. Nu trebuie să fii foarte pricepută în ale modei. Dacă urmăreşti cât de cât ştirile despre modă şi tendinţe, ştii că nu există doar un singur tip de print.

Există mai multe categorii, adaptate ţinute în mod corect, să poată satisface cât mai multe cerinţe, ca să poată fi adoptate în majoritatea situaţiilor: la plajă, la cumpărături, la birou sau la evenimente caritabile.

Ce printuri se poartă în primăvara 2012?

Vei vedea că tendinţele te încurajează să adopţi ţinute pe care le ai deja în şifonier şi aşteaptă să fie scoase, readaptate (dacă este cazul) şi purtate cu încredere.

Se poartă foarte mult dungile în primăvara aceasta!

Aceastea se poartă şi în celelalte perioade ale anului. Dungile pot părea uşor banale, dar să ştii că poţi obţine un look frumos datorită lor.

Spune un mare da şi bulinelor!

Vei fi foarte bucuroasă, dacă ai deja în dulap astfel de obiecte vestimentare. Vei arăta minunat cu o bluză plină de buline drăgălașe.

Stilul tribal nu a apărut de foarte mult timp la noi, dar poate fi abordat cu încredere că tot s-a încălzit vremea. Vestimentaţia inspirată din stilul tribal poate fi distractivă, dar în acelaşi timp, poate fi şi elegantă, numai bună de purtat la birou sau pentru ieşirile în oraş, cu prietenii.

Animal print-ul sunt şi ele la mare căutare sezonul acesta.

Nu va spune nimeni că ţinuta trebuie să fie compusă în totalitate din animal print. Ca şi în cazul celorlalte printuri amintite mai sus, este suficient ca cel puţin o piesă vestimentară să fie animal print. Sunt uşor de procurat, comode la purtat şi elegante.

Cu animal print scapi uşor de corvoada căutării ţinutei perfecte.

Pe placul multora este și imprimeul floral. Este cel mai potrivit print pentru primăvară, pentru că se asortează pur și simplu cu natura.

O ţinută cu motive florale te ajută să ai mai multă încredere în tine, să fii mereu proaspătă, bine dispusă şi cu zâmbetul pe buze, dar şi uşor învăluită în mister. Puţini vor ştii că veselia, că starea de bine fizică şi morală are legătură şi cu ceea ce porţi în acel moment.

Poartă printuri ca să fii la modă, dar mai ales poartă printuri ca să te simţi bine, elegantă, proaspătă, plină de farmec.

Laura Apetroaie

Surse foto:

mojansami.com

superstyleupdate.com

thesecretcodebymyra.blogspot.com