25 de cadouri mestesugite pentru tine de Mesteshukar ButiQ și Visuell.ro

Colecțiile de produse Mesteshukar ButiQ sărbătoresc primul Crăciun în magazinul concept din strada Edgar Quinet, nr 7. Pentru că suntem iubitori de frumos, de produse lucrate manual, ne-am gândit să meșterim un brad original. Avem nu unul, ci doi brazi inediți, construiți împreună cu Visuell.ro. În cele 25 de buzunare ale brazilor, croșetate manual din lână, veți găsi produse și obiecte realizate de către meșteșugări romi. În cele 25 de buzunare se reîntâlnesc toți meșteșugarii: căldărarii, argintarii, rudarii și împletitorii.

Invitatie Mesteshukar ButiQ

Cei doi brazi au fost creați de Sânziana Pop, designer de vitrine și posesoarea blogului de design visuell.ro, un spațiu în care se regăsesc cât mai mulți oameni în căutare de frumos și idei. Pe visuell.ro, Sânziana Pop armonizează perfect experiența vastă a jurnalistului și creativitatea designerului.

“Iubesc Crăciunul și, da, mă entuziasmează această perioadă din an la fel de tare ca în copilărie. Iar Crăciun fără brad nu există în accepțiunea mea … În bradul gândit pentru vitrina magazinului Mesteshukar ButiQ am încercat să împletesc mai toate elementele care mă fac să vibrez: Crăciunul, bradul, materialele naturale (lâna, nuci, covrigi) și cadourile”, spune Sanziana Pop.

În luna cadourilor, Mesteshukar Butiq și visuell.ro vin în ajutorul vostru cu idei variate de cadouri, și, mai important, cu reducerile specifice acestei perioade: 50% la haine, 10% la bijuterii și 10% la obiectele de lemn și răchită. Dacă vă surâde ceva și nu aveți timp să ajungeți la magazin, puteți cumpăra și online, pe www.mbq.ro.

Mesteshukar ButiQ este un brand deținut de Asociația Romano ButiQ. Aici veți auzi povești despre meșteșugarii romi, despre tradiții și tehnici demult uitate. Produsele și obiectele pe care le găsiți la Mesteshukar ButiQ sunt realizate în colaborare cu designeri internaționali, care consiliază Fundația Erste pentru programul Roma Partnership.

Începând cu 17 decembrie, în magazinul concept din strada Edgar Quinet nr 7 veți putea găsi noua colecție de eșarfe și șaluri, semnată de designerul vienez Peter Weisz. În culori vii și din materiale sofisticate, eșarfele și șalurile constituie accesorii ce transformă orice ținută. Peter Weisz este co-fondatorul companiei de design zerunianandweisz și are o largă experiență în calitate de creative director, fashion director și stilist la Schaufenster/Die Presse, Diva, Woman, Wlener, Ahead, Attitude/GB, Palmers&Swarovski.