3 zile de reduceri substanțiale în AFI Palace Cotroceni

În perioada 13-15 august 2013, AFI Palace Cotroceni desfășoară campania „Mega lichidare de stoc” pentru articolele de primavară – vară. Astfel, timp de 3 zile, cei care doresc să achiziționeze din magazinele favorite produsele mult visate, o pot face în această perioadă cu reduceri de peste 70%.

Afis campanie 

În fiecare an, la fiecare final de sezon, AFI Palace Cotroceni desfășoară această campanie și oferă clienților săi o serie de opțiuni în materie de shopping,  având un numar mare de magazine partenere implicate. Și anul acesta, vizitatorii se vor putea bucura de o adevărată experiență de shopping și își pot completa garderoba cu prețuri mult mai mici.

Conceptul de cumpărături este unul original, AFI Palace Cotroceni fiind primul centru comercial din România care l-a implemetat. Produsele ce vor avea aplicat discountul minim de 70% urmează a fi expuse în exteriorul magazinelor (în faţa vitrinelor), zona fiind decorată printr-o semnalistică specifică.

Discount-uri mari la branduri cu renume

Iubitorii de modă își pot alege în cele trei zile de reduceri ținutele ideale din magazinele  care au devenit deja un etalon în materie de fashion. Printre acestea se află:

Veronesse, Humanic, Optiblu, Optiplaza, Plusoptic, GMT, Police Meli Melo, Il Passo, Hush Puppies, Affliction, Takko, Cropptown, Kenvelo, Geox, Otter, Aldo, Stonefly, Clarks, Why Denis Man, Why Denis Woman, Fox, House of Art, Okaidi, Reserved, Shoe Art, Guy Laroche, Pepper, Pimkie, Stonecreek, Ecco Shoes, Staccato, New Yorker, Vodafone, Carpisa.

Săptămâna trecută, AFI Palace Cotroceni a încheiat campania de vară Mega All Inclusive, care timp de 6 săptămâni a oferit clienților o multitudine de surprize, premii, excursii în Grecia și concerte cu artiștii preferați printre care Alex Velea, Andreea Bănică, Connect-R, Andra, Andreea Bălan și Voltaj. Campania de vară a fost o adevărată sărbătoare a culorilor care au simbolizat moda, frumusețea, dragostea, distracția sau deliciile culinare.

Pentru a afla programul magazinelor precum și reducerile disponibile, accesați www.aficotroceni.ro sau pagina de Facebook

https://www.facebook.com/AFIPalaceCotroceni