4 produse MAVALA pentru o manichiura perfecta!

Mainile sunt o expresie a caracterului si personalitatii si cu siguranta, ele sunt unul dintre cele mai importante aspecte ale unei prime impresii pe care ne-o facem despre persoana din fata noastra. Nu de putine ori auzim si spunem “mainile sunt cartea de vizita a fiecaruia dintre noi”.

Mainile ingrijite cu o manichiura impecabila transmit celorlalti mesaje despre stilul de viata, starea de sanatate, cata importanta acorda persoana respectiva detaliilor care, la un moment dat, fac diferenta.

O ingrijire frecventa a unghiilor si a cuticulelor poate garanta o manichiura perfecta, de lunga durata.

Brandul elvetian MAVALA va propune 4 produse exceptionale care au misiunea de a usura obtinerea unor unghii frumoase, ingrijite si nu in ultimul rand, sanatoase.

 GEL pentru INDEPARTAREA CUTICULELOR 

Aplicati acest gel pe conturul unghiei. Asteptati un minut, apoi cu un betisor pentru cuticule invelit in vata, impingeti prin rulare si usoara presare, cuticulele spre baza unghiei. Acest gel va elimina surplusul de cuticule, conferindu-i conturului unghiei un aspect impecabil. Betisorul se gaseste in ambalaj

 M1

 002 BAZA FLEXIBILA 

Continuati cu aplicarea unei baze protectoare MAVALA 002 pe toata suprafata unghiei

Aceasta baza are dubla actiune. Protejeaza suprafata unghiei favorizand aderenta ojei. Datorita efectului sau hidratant, mentine flexibilitatea unghiei prelungind durata manichiurii.

 M2

 COLORFIX 

Dupa aplicarea lacului de unghii preferat, aplicati acest fixator transparent intarit cu acryl ce asigura protectie impotriva exfolierii lacului, conservand astfel luciul si culoarea initiala. Il puteti aplica o data la doua zile pentru a revigora culoarea si luciul lacului.

M3

 MAVADRY 

Daca va grabiti,aplicati un strat de MAVADRY, care va usca intr-un minut lacul.

M4 

Aceste produse se gasesc in farmaciile Sensiblu, Help Net, farmacia Tei, parfumeriile Kendra, parfumeriile Beauty Mania.

MAVALA, frumusete pana in varful degetelor!

http://mavala.ro/