Povestea designerului vestimentar Dana Tănase

„Poveste mea… a început încă din copilărie, în mod natural, cu o păpușă, o foarfeca , multă imaginație  și niște fuste vechi ale bunicii. Au mai trecut niște ani și au apărut culorile, hârtiile și dorință de a studia. Au mai trecut  niște ani și câteva școli și am adunat curajul de a face mai multe decât niște schite… de fapt, aici începe cu adevărat povestea…”, povestește entuziasmată Dana Tănase.

Și povestea continuă…își iubește din suflet această pasiune, care din 2003 s-a transformat într-un mod de viață. Este  proaspăt absolventă a ,Academiei de Studii Economice și a Școlii populare de Arte, cu mult entuziasm și dorință de a arată celorlalți ce poate face a deschis Dana Tănase Atelier în Constanța, în orașul ei natal.

Anul 2011 a venit cu un stagiu de pregătire la ,Instituo Europeo Di Design Milano,cu două colecții noi „Hiss Dress” și „Winter stories” și cu alte ambiții.Ultima colecție lansată se numește  „Ultrafemini „și balerine…  pentru că nimic nu este mai femini decât modul de viață în care își leagă o balerină poantele, își întinde brațele lungi cu grație, își strainge cu putere corsetul și intră în scenă,în lumina reflectoarelor ,să își trăiască visul.

Anul 2012 marchează deschiderea Dana Tanase Concept Store în București și povestea continua … „cum am făcut și până acum, capitolele sunt scrise împreună cu voi, familie, prieteni și colaboratori”, ne asigură Dana.