5 modalitǎți de a purta un cardigan

Venirea anotimpului rece și scǎderea accentuatǎ a temperaturilor ne determinǎ sǎ ne schimbǎm garderoba. Cardiganul este elementul preferat al femeilor ȋn acest sezon, tocmai datoritǎ multiplelor variante de a putea fi purtat. Iatǎ cȃteva combinații posibile cu ajutorul cǎrora poți cǎpǎta un look chic.

1.      Pune o curea ȋn talie.

Ȋți poți purta cardiganul ȋncheiat sau descheiat și ȋn mijloc pui o curea pentru a accentua sau crea talia. Dacǎ ai talia lungǎ, opteazǎ pentru o curea latǎ pusǎ ȋn partea cea mai slabǎ, evitȃnd astfel scurtarea taliei.  Poți crea o caracteristicǎ aparte ȋnfǎșurȃnd o eșarfǎ ȋn jurul taliei.

2.      Ȋmbracǎ-l descheiat, lǎsȃnd fiecare parte liberǎ.

Vrei sǎ descoperi tricoul tǎu funny, topul mulat sau bluza drǎguțǎ, sau doar sǎ atragi atenția cu colierul de la gȃt? Atunci folosește cardiganul descheiat.

3.      Adaugǎ o broșǎ

Aceastǎ modalitate este perfectǎ dacǎ ai un stil romantic-vintage. Poți purta broșa ȋn modul classic: pe partea dreaptǎ sau pe cea stȃngǎ a pieptului. Dacǎ porți un cardigan care nu are niciun buton, utilizeazǎ broșa pentru a-l ȋncheia.

4.      Cu o fustǎ

Creeazǎ o ținutǎ a anilor 50 cu ajutorul unui cardigan clasic scurt ca lungime purtat ȋmpreunǎ cu o fustǎ, ȋn funcție de alegerea ta și de ocazie. Exemple de fuste: creion, cu talie ȋnaltǎ, elegante, etc.

 

5.      Poartǎ-l cu un pulover cu guler.

Dǎ ținutei un aer boem prin purtarea unui cardigan colorat cu un pulover cu guler. Apoi adaugǎ un colier bogat, un lanț sau niște mǎrgele.  De asemenea, poți purta o vestǎ peste cardigan.

Anca Savin

Surse foto:

blog.casualwear.ro                        www.infinity-fashion.ro

ancasdiary.wordpress.com             cochete.blogspot.ro

www.classygirlswearpearls.com