5 remedii pentru a-ți păstra bronzul de vară pentru mai mult timp

5 remedii pentru a ți păstra bronzul de vară pentru mai mult timp

E vară și cu siguranță o parte din voi deja stau acum întinși pe un șezlong la plajă, sau la o piscină din oraș. Toate acestea le facem pentru a prinde un bronz de invidiat, pentru a arăta cît mai sexy. 

Celulele pielii se reînnoiesc o dată la 28 de zile, ceea ce face ca bronzul să dispară repede, menţionează experţii în dermatologie. Potrivit specialiştilor, folosirea produselor de îngrijire corporală, hidratarea corespunzătoare şi suplimentarea dietei cu vitamine aju­tă pielea să-şi menţină mai mult timp aspectul bronzat.

1. Nu exagera cu exfoliantul. Exfolierea lasă pielea curată și fină, iar bronzul iese în evidență dacă procedura este efectuată cum trebuie. Însa, daca este făcută mai mult de o dată pe saptamana, pielea își poate pierde nuanța frumoasă.

2. Evită dușurile fierbinți. Cel mai bine este să te speli cu apa călduță, deoarece curață pielea fără să îi afecteze bronzul. Dușurile fierbinți o pot lăsa cu un aspect neplăcut datorita deshidratării.

3. Folosește loțiuni de corp hidratante. Încearcă să folosești după ce faci duș o loțiune de corp bogată în vitamina E, unt de shea sau ulei de jojoba. Aceste ingrediente îi vor da pielii tale o anumită strălucire și îi vor menține nuanța ciocolatie.

4. Folsește o loțiune care ajuta la evidențierea bronzului. Nu trebuie să o folosești în fiecare zi, de cîteva ori pe săptamana este suficient. Aceasta îi va da o nuanță intensă bronzului tau și îți va hidrata pielea.

5. Manîncă fructe și legume. Include în dieta ta de toamnă fructe și legume care conțin vitamina E, zinc sau vitamina C care ajută la păstrarea unui aspect sănatos al pielii și o ajută la păstrarea nuanței ciocolatii.