60″ Underground Exhibition

image

Hey,

Aseara, 3 octombrie, am fost la Vernisajul de fotografie 60″ Underground Exhibition ce a avut loc  la Casa Carol 53 din Bulevardul Carol 53. Vernisajul de fotografie a avut in prim plan cea mai frumoasa masina a tuturor timpurilor dupa revista britanica ,,Classic & Sports Car” – Citroen DS. Un automobil legendar…

Automobilul DS a fost produs de compania franceza CITROEN intre anii 1955-1975. Masina a atras in primul rand prin silueta unica, fluida si aerodinamica, rezultata in urma colaborari dintre inginerul Andre Lefebvre si sculptorul Flaminio Bertoni.
In cadrul acestui eveniment 25 de fotografi au expus cate 4 fotografii prezentand viziunea lor asupra acestui automobil.
 Scopul acestui vernisaj a fost unul caritabil. Sumele obtinute de pe urma fotografiilor vandute fiind donate catre doua cauze: unui centru care se ocupa de copiii orfani si catre un caz de cancer al unei domnisoare, caz special pentru organizatori, ce ar putea avea un final fericit cu ajutorul oferit de cei prezenti aseara. Pretul fotografiilor au variat in functie de disponibilitatea fiecarui cumparator care este alaturi de cei 25 de artisti in sustinerea celor doua cauze.
In cadrul evenimentului, trupa SENSOR a lansat cel mai recent videoclip “You Give” produs de Kult Studio in regia lui Gheorghe Andrei. Trupa este una din cele mai originale si inovative din Romania, a concertat in Europa si Asia pe aceeasi scena cu: The Prodigy, Korn, Chase&Status, Busta Rhymes, Faithless, Tinie Tempah, Caspa, Chicane etc.
Overall, a fost o seara foarte frumoasa, fotografiile abordand stiluri atat de diferite au reusit sa transmita mesaje creativitate, transmitand mesaje total diferite :)
Aceasta a fost una din pozele mele preferate, realizata de
Have a lovely sunny day and don’ t forget to be creative ;)