Femeile se simt mai inteligente dacă poartă tocuri

Femeile se simt mai inteligente dacă poartă tocuri

O pereche de tocuri înalte este un “must have” pentru fiecare femeie, deoarece o face să arate chic şi elegant. Dar purtarea lor poate fi şi dificilă, deoarece te pun în situaţii delicate,scrie apropo.ro.

Cercetarea făcută de Compeed, un brand cu produse pentru îngrijirea picioarelor, a constatat că aproape jumătate din acele femeie care încearcă să ajungă la locul de muncă arătând cât mai bine îşi prind tocurile în grătare, peste o treime din ele cad şi 29% se împiedică pe scări.

Se pare că nimic nu le împiedică pe unele femei să facă naveta zilnică purtând tocuri înalte – 58% dintre femeile britanice poartă tocuri, chiar dacă sunt dureroase sau inconfortabile, iar 13% (dintr-un grup de vârstă cuprins între 25 şi 34 de ani) recunosc că poartă tocuri, chiar dacă asta le face să întârzie la birou. Sondajul arată şi motivele pentru care femeile sunt pregătite să sacrifice confortul şi punctualitatea pentru a purta tocuri înalte.

Peste jumătate dintre femeile intervievate au declarat că purtatul tocurilor le dă încredere în sine, iar 35% spun că le fac să se simtă inteligente, ceea ce ne arată clar de ce femeile sunt hotărâte să poarte tocuri la locul de muncă, în ciuda capcanelor cu care se confruntă.