E timpul sa fii admirata!

Cele mai sic piese vestimentare spun „Prezent” in fata noilor tendinte si te inspira sa creezi cele mai senzationale tinute pentru a intampina toamna cu stil. Vedetele de sezon s-au strans in magazinele Takko Fashion si abia asteapta sa isi faca loc in garderoba ta.

Takko_Fashion_autumn2


Indiferent daca preferi confortul si pui acest detaliu mai presus de orice atunci cand iti creezi tinuta de zi cu zi, sau esti adepta stilului elegant, cu accente feminine, exista outfitul ideal pentru fiecare. Da frau liber creativitatii si impresioneaza!

Takko_Fashion_autumn

Despre Takko Fashion: De peste 30 de ani Takko Fashion oferă cele mai noi stiluri, articole vestimentare și accesorii pentru întreaga familie la un raport excelent calitate-preț. Cu peste 1.700 de magazine în țară (Germania) și în străinătate, Takko Fashion este unul dintre cele mai renumite lanțuri de magazine de modă din Europa. Structura sa verticală de afaceri îi permite să acționeze eficient, aproape de piață și în avantajul clienților săi. Calitatea sa de „Value Fashion Retailer”, plasează Takko Fashion în rândul celor mai importanți retaileri de modă din Europa.