Barbara Bui si Victoria Beckham in exclusivitate la Address Concept Store

Address Concept Store, una dintre destinațiile principale ale design-ului vestimentar de nișă din România, anunță în primăvara aceasta lansarea în exclusivitate a două noi branduri,Barbara Bui și Victoria Beckham Denim.

Începând din 15 martie, prin noile colecții primăvară-vară 2014 Barbara Bui și Victoria Beckham Denim, Address Concept Store va oferi publicului său o nouă dimensiune a clasicului denim: o interpretare minimalist-avangardistă, în acord cu selecţia oferită de către magazin şi care s-a impus deja ca o experienţă inedită de shopping în peisajul bucureştean.

Astfel, denim-ul reinterpretat este elementul comun ce se află la bazacolecțiilor celor două creatoare, căruia i se suprapune o viziune asemănătoare asupra Femeii Urbane. Atât creatoarea franceză, cât și cea de origine engleză, reprezintă cu succes femeia puternică și elegantă, mixând cu lejeritate piese cu o notă de severitate cu elemente minimalist romantice.

În cazul Barbarei Bui, piesele din denim nobil – cu motive florale aplicate sau cu aspect „sculptat” – sunt completate de piese minimaliste din materiale tehnologice, în culori neutre ce permit menținerea fără urmă de compromis aunui stil de viață activ și stylish, mizând doar uneori pe puterea incontestabilă a roşului cu influențe orientale regăsit în blazerul-vedetă al
colecției.

Colecția Victoria Beckham Denim pune accent pe piese esențiale, caracterizate prin simplitate şi finisaje executate impecabil, ce au rolul de a complimenta orice tip de siluetă, fie că alegem pantaloni din denimskinny, boyfriend sau flare cut. Tricourile simple, dar chic, din materiale de cea mai bună calitate se transformă în piese atemporale şi lipsite de influența tendințelor sau a convențiilor de orice tip.

Colecţiile se alătură spațiului neconvențional din centrul Bucureştiului, Address Concept Store, din al cărui portofoliu eclectic far parte și nume precum Damir Doma, Helmut Lang, Lara Bohinc, Mother, Aurelie Bidermann, Theyskens’Theory, Controfigura sau Les Chiffoniers.