Clinica Gynera, una dintre cele 10 clinici selectate de Ministerul Sanatatii sa deruleze in 2015 programul national de fertilizare in vitro si embriotransfer (FIV/ET), anunta cuplurile infertile care indeplinesc criteriile de eligibilitate pentru includerea in program, posibilitatea depunerii dosarelor incepand de astazi, 4 august.

 Intrucat in perioada 9-26 august, Clinica Gynera isi va intrerupe activitatea pentru lucrari extinse de amenajare, igienizare si mentenanta a echipamentelor, depunerea dosarelor se va putea face in zilele de: 4, 5, 6, 7 august, respectiv 27, 28, 29, 30, 31 august, dupa urmatorul program:

Marti, Miercuri, Vineri – orele 17:00 -19:00
Luni, Joi – orele 8:00 – 10:00

Din 1 septembrie dosarele se vor putea depune conform unui program pe care clinica il va anunta pewww.gynera.ro si pe pagina de Facebook. https://www.facebook.com/Gynerafertilitycenter?fref=ts

Numai un numar limitat de pacienti beneficiaza de finantare, asa incat va incurajam pe toti cei interesati sa nu intarziati cu depunerea dosarelor, pentru a avea sanse cat mai mari de a fi inclusi in program in acest an. Selectia cuplurilor se va face la nivelul clinicii in baza criteriilor stabilite de Ministerul Sanatatii, astfel incat procesul accesarii programului sa fie mult simplificat, iar costul evaluarii dosarului este de 300 RON. Pot adera la program si cuplurile care nu sunt casatorite, insa se pot inscrie doar femeile cu varsta cuprinsa intre 24 si 40 de ani. Un alt criteriu important este ca membrii familiei sa aiba obligatoriu calitatea de asigurat in sistemul national de asigurari de sanatate. De asemenea, va fi decontata o singura procedura FIV in valoare de 6,188 Lei, iar medicatia hormonala si monitorizarea tratamentului nu sunt incluse in program” – explica dr. Laura Dracea, Director Medical al Clinicii Gynera.

Pentru toate informatiile referitoare la programul national FIV/ET (criterii de eligibilitate, actele necesare, descarcare cerere de includere in program) accesati http://www.gynera.ro/clinica-gynera-inclusa-de-ministerul-sanatatii-in-programul-national-fivet/ sau sunati la telefon 0727833833.

Nominalizarea Clinicii Gynera in topul celor 10 centre medicale incluse in Programul National de Fertilizare (FIV) si embriotransfer (ET) este o consecinta fireasca a reusitelor clinicii, a expertizei medicilor si a dotarilor la standarde internationale.