Geanta Happy Me by Laura Olaru + Happytude by Oana Botezatu

Designerul de genți Laura Olaru și Oana Botezatu, autoarea blogului Happytude by Oana Botezatu, au lansat miercuri, 6 aprilie, la Simbio Kitchen & Bar, colecția de genți Happy Me.

 HappyMe_bag_colors_3 HappyMe_bag_red_lateral HappyMe_bag_serenity bleu_front

Happy Me este o geantă care poate transforma o zi bună într-una foarte bună. O geantă lucrată din piele naturală (texturată sau netedă), cu tăieturi curate. O geantă geometrică fără brizbrizuri, funcțională, în care încap gadgeturile de care ai nevoie în fiecare zi, pe care o poți purta și la birou sau la întâlnirile de lucru, dar și la cafea; și la plimbare în parc sau la shopping, dar și când ieși la un vin cu prietenele. Dar, cel mai important, Happy Me este o geantă colorată.

Colecția Happy Me reunește 7 genți, diferite între ele prin culoare. Laura Olaru și Oana Botezatu au ales împreună 7 culori happy, ușor de asortat și de adorat: roșu, galben, verde, albastru, argintiu, auriu și blue serenity.

Ideea genții Happy Me s-a născut pe covorul din sufrageria Oanei, la începutul acestui an. Într-o perioadă în care se vorbește tot mai mult de femeia multitasking, Oana – ea însăși mamă, jurnalistă, blogger și antreprenoare – a rugat-o pe Laura să-i facă o geantă de zi potrivită în (aproape) orice situație. Acesta a fost începutul acestei colaborări și, totodată, al colecției Happy Me.

„Oana a vrut o geantă multitasking, ca ea. O geantă simplă, dar nu fadă. Dar cel mai mult și-a dorit să aibă o geantă happy, cum este ea mereu. Așa că Happy Me este colorată în cele mai frumoase nuanțe, potrivite pentru orice sezon”, spune designerul Laura Olaru.

Gențile din colecția Happy Me by Laura Olaru + Happytude by Oana Botezatu pot fi admirate și cumpărate la expozițiile cu vânzare la care designerul este invitat, dar se pot comanda și online (cu livrare prin curier). Pentru detalii despre Happy Me, Laura vă stă la dispoziție pe pagina oficială de Facebook: www.facebook.com/LauraOlaruOfficial.

HappyMe_bag_silver_hanger HappyMe_bag_yellow_front