8th of March at The Grand Avenue Marriott!

L’histoire de la Mode du Saison Printemps -Été 2013 & nbsp;   sur Le Grand Avenue

Povestea colecțiilor din sezonul Primăvară/Vară 2013 pe The Grand Avenue

Creațiile designerilor caselor de modă Valentino, Roberto Cavalli, Escada sau Ermanno Scervino, din sezonul Primăvară/Vară 2013 s-au reunit pe 8 Martie, la ora 19.00, pe The Grand Avenue,  într-o grădină a contrastelor: pastelurile se  contrapun culorilor puternice, galben-pai, galben-neon, baby-pink și fuchsia, blue-ciel și albastru – metalic.

The Grand Avenue recrează sursa de inspirație a colecțiilor din acest sezon și aduce creațiile în cadrul natural din care au fost concepute: o gradină naturală recreată din peste 10.000 de flori care recompun rochii ale caselor Valentino, Roberto Cavalli, Escada, Stefanel sau Ermanno Scervino.

Pentru prima dată, The Grand Avenue se transformă în singura “grădină-fashion” din România pentru a celebra moda sezonului primăvară/vară 2013.

Este povestea unei grădini urbane, contemporane, în care inspirația se naște din elemente naturale, unde florile sunt muze pentru creațiile primăvară-vară a celor mai cunoscute case de modă prezente în România.

The Grand Avenue este singurul bulevard al brandurilor de lux din București. Parte a Companiei Grand care deține clădirea din Calea 13 Septembrie 90 – JW Marriott Grand Hotel și World Class at The Grand, precum și mărcile The Grand Offices – spații de birouri și The Grand Parking – parcarea privată cu peste 525 de locuri.

Evenimentul a fost prezentat de catre frumoasa Raluca Lazarut care a stralucit intr- o rochie Manoush!

Spre deosebire de alte evenimente unde invitatii sunt destul de reci si stingheri, de data aceasta atmosfera a fost foarte relaxanta si pozitiva, o parte din merit apartinandu-i frumoasei Raluca Lazarut!

Am avut placerea sa particip la acest eveniment impreuna cu Iulia Albu, Galyna, designerul Dorin Negrau, Norina Stoica, Maria Radu.

Am purtat o rochie semnata Norina Stoica pe care o puteti gasi la magazinul Boutique Concept 52 situat pe strada Lipscani, nr.52, Bucuresti

Sa aveti o zi frumoasa, Crisa

Sursa: CrisaKyra.ro