A doua generație Smart TV de la Samsung în România. Vezi prin ce se diferențiază

Samsung a lansat astăzi în România noua generație de televizoare Smart TV, acestea aducând ca noutate majoră Smart Interaction, concept care cuprinde control prin voce și gesturi. Noua serie de televizoare Smart TV, cu LED şi Plasmă este disponibilă începând cu această lună în magazinele partenere.

Dacă până de curând telecomanda era un accesoriu de bază pentru orice televizor, acum ai posibilitatea de a da comenzi sau a accesa aplicaţiile cu ajutorul vocii sau prin mişcari ale corpului.

Smart Interaction este o platformă intuitivă, bazată pe comenzile Motion Control, Voice Control şi Face Recognition, menită să completeze funcţiile telecomenzii. Această funcţie schimbă modul în care cei de acasă controlează experienţele de divertisment prin intermediul televizorului, oferind un plus de comoditate şi de interactivitate.

Cu ajutorul Smart Content utilizatorii vor putea împărtăşi fotografii şi momentele speciale cu familia direct pe televizor, într-un cloud pentru dispozitive inteligente,  sau accesa conţinut educaţional pentru copii. În plus, Samsung Apps şi Samsung Media Hub oferă acces la cea mai mare ofertă de filme, show-uri TV şi clipuri video.

Pe măsură ce televizoarele devin tot mai inteligente, acestea pot oferi soluţii variante nevoilor fiecărui membru al familiei. Astfel, ES8000, ES7000 şi PSE8000 oferă mai multe posibilităţi utilizatorilor, prin noile servicii exclusive Samsung.

  • Prin intermediul serviciului Family Story, utilizatorii pot organiza fotografii şi vizualiza slide show-uri pe ecranul televizorului, dar şi împărtăşi memento-uri şi remindere oriunde, prin conexiunea la telefon, tabletă, PC sau TV.
  • Funcţia Fitness permite tuturor celor pasionaţi de sport să urmeze un program zilnic de exerciţii şi să monitorizeze execuţia într-o oglindă virtuală cu ajutorul camerei încorporate sau să folosească o aplicaţie mobilă pentru exerciţiile în aer liber.
  • Funcţia Kids oferă o gamă largă de conţinut de divertisment şi jocuri, prin intermediul unei interfeţe prietenoase cu cei mici, care poate fi controlată şi monitorizată de către părinţi.

În plus, aplicaţia Samsung AllShare Play vine cu o nouă versiune în 2012, care le permite utilizatorilor să încarce şi să împărtăşească conţinut cu ajutorul dispozitivele compatibile – smartphone-uri, tablete, camere şi computere – şi în afara casei. Utilizatorii vor putea rula simultan 2 aplicaţii în cadrul Smart Hub şi să navigheze pe Internet cu ajutorul mai multor tab-uri, datorită noului procesor dual-core.

Gama de televizoare Smart LED şi Plasmă din 2012 suportă, de asemenea, conectarea wireless la anumite tastaturi şi mauşi, facând navigarea şi accesarea de conţinut mai simple ca niciodată.

„În ultimii ani, consumatorii români au arătat un interes crescut pentru tehnlogiile inteligente şi pentru gadgeturile care le fac viaţa mai uşoară şi mai distractivă”, declară Ana Păsculescu, TV Product Manager în cadrul Samsung Electronics România. „Noua serie de Smart TV-uri de la Samsung aduce noi funcţii, care redefinesc interacţiunea cu TV-ul. Astfel, dialogul cu tehnologia se află în faţa unui nou start, capabil să transforme televizorul într-un partener în viaţa de zi cu zi, care ajută şi anticipează nevoile utilizatorilor, atât prin conţinutul personalizat, cât şi prin modalităţile de interacţiune.”

Noile televizoare LED şi Plasmă oferă imagini clare, într-un design premium

Noile televizoare Samsung LED ES8000, ES7000 şi Plasma TV E8000 ridică ştacheta în ceea ce priveşte calitatea imaginii şi designul. Samsung ES8000 şi ES7000 oferă imagini mai clare atât în 2D, cât şi în 3D, funcţia Micro Dimming de pe modelul ES7000 şi Micro Dimming Ultimate de pe ES8000 permiţându-le utilizatorilor să se bucure de culori mai intense şi de un contrast surprinzator.

Totodată, noua gamă de Smart TV-uri revoluţionează design-ul minimalist. ES8000 şi ES7000 sunt echipate cu rama ultra subţire de 5 mm, în timp ce Plasma TV E8000, cel mai performant televizor cu plasmă creat de Samsung, îmbină o nouă ramă de Titan negru cu tehnologia îmbunătăţită a display-ului. De asemenea, E8000 dispune de un profil subţire, de 38 mm, şi de rama ultra subţire Samsung Plasma +1, ambele tehnologii contribuind la dimensiunea generoasă a ecranului, fără a compromite dimensiunile televizorului.

Preţul mediu pentru plasma E8000 variază de la 7.699 (51 de inchi) la 13.999 ron (64 de inchi). În cazul modelelor LED ES8000, preţul recomandat variază de la 7.499 ron (40 de inchi) la 12.999 ron (55 inchi), iar pentru LED ES7000 preţurile variază de la 6.999 ron (40 de inchi) la 11.999 (55 de inchi). Vă invităm şi pe voi să testaţi noile televizoare în reţeaua Media Galaxy.