Activia lansează campania ”Starea de bine vine din interior!”

În perioada 10 octombrie – 30 noiembrie acceptă provocarea Activia și convinge-te că ”Starea de bine vine din interior!”. Fericire, zâmbet, iubire, bucurie, optimism, veselie sunt doar câteva dintre cuvintele care pot exprima starea ta de bine. Activia te ajută să-ți menții starea de bine contribuind la buna funcționare a sistemului digestiv și, totodată, oferindu-ți ocazia să câștigi premii speciale semnate Malvensky.

Vizual Activia_Starea de bine vine din interior

Viața este mai frumoasă atunci când te simți bine, iar pentru asta este recomandat să ai o alimentație echilibrată și un stil de viață sănătos. Ne asigură de acest lucru și actrița Maria Buză care susține Activia în noua campanie de comunicare: ”Stresul este deja parte din viața mea, nu numai pe scenă, dar și în viața personală. Am un program foarte încărcat și îmi este greu să fiu mereu atentă la ce mănânc. Acest stil de viață agitat îmi afectează sănătatea digestivă. De aceea consum și recomand Activia în fiecare zi.”

Așadar, acceptă provocarea și consumă Activia 14 zile, introdu pe pagina de Facebook Activia Romania codul bonului fiscal, numărul de produse Activia cumpărate și alege cuvântul care definește starea ta de bine. Poți câștiga zilnic un lănțișor de aur personalizat. Mai mult decât atât, la 30 de produse înscrise în aplicație, câștigi garantat o brățară cu medalion de aur. Pentru a te înscrie în campanie, poți alege orice produs Activia – simplu, cu fructe, 0% grăsime, cu cereale sau în varianta de băut.

Este momentul să îndepărtezi efectele stresului din viața ta și să alegi starea de bine preferată! O alimentație sănătoasă împreună cu Activia te ajută să te menții în formă și să ajuți buna funcționare a sistemului digestiv.

Potrivit raportului Best Buy Award pentru România, editia 2013/2014, Activia este iaurtul care oferă cel mai bun raport calitate/preț pe segmentul de probiotice de pe piața românească, fiind considerat un aliment hrănitor și gustos.

Mai mult, fiecare porție de iaurt Activia conține, pe lângă fermenții obișnuiți din iaurt, 4 miliarde de fermenți Bifidus Actiregularis, utilizați exclusiv de Danone și care ajung în flora noastră intestinală. Iaurtul conține bacterii lactice vii, care îmbunătățesc digestia lactozei, știut fiind că există numeroase persoane care au dificultăți în a digera lactoza. De asemenea, iaurtul este o sursă de calciu, care contribuie la funcționarea normală a enzimelor digestive.

Activia a fost lansat pe piața românească în anul 2001, portofoliul mărcii curprinzând acum 28 de sortimente de iaurturi cu Bifidus Actiregularis.

Mai multe detalii și regulamentul promoției, poți găsi pe pagina de Facebook Activia: https://www.facebook.com/activia.romania

Cu Activia, starea de bine vine din interior! … și se vede!