ADELINA RUSU – primul designer vestimentar din România care își lansează colecția printr-un videoclip dedicat alături de GOLAN

18 octombrie 2016 marchează lansarea colecției ,,Nice to meet you” a Adelinei Rusu, brand de ready-couture, lansat în noiembrie 2015 în Dubai, la Arab Fashion Week. Cea mai nouă colecție se lansează azi, prin colaborarea inedită și autentică cu cei din trupa GOLAN, cei care au compus și au produs o piesă muzicală și un videoclip dedicate colecției.

al2a0500

,,Nice to Meet You” este o colecție creată pe principiul de autoportret

adelina-rusu

Fiecare piesă din colecție are un nume și o poveste inspirată din întâmplările sau trăirile reale ale Adelinei Rusu. GOLAN a reușit să creeze și să transpună sentimentele acesteia printr-o piesă muzicală, dar și prin videoclip și o arată pe Adelina Rusu, pregatită să se afișeze în fața întregii lumi.

Brandul ADELINA RUSU a fost creat pentru acele femei puternice și dinamice care sunt un simbol al eleganței și al luxului. Pentru a putea avea un control deplin al calității și designului, fiecare articol de îmbrăcăminte este realizat  ,,in-house”, de la schiță până la produsul final, cu o echipă talentată și instruită în realizarea produselor rafinate, de înaltă calitate. Articolele de îmbrăcăminte, semnate ADELINA RUSU, dovedesc mare respect și înțelegere a tehnicilor couture, având atributele de lux atemporal, rafinament și perfecțiune.

Această colaborare se remarcă prin unicitate și nonconformism ,,made in Romania”, asemenea principiilor de business care stau la baza brand-ului.

Pentru a urmări videoclipul realizat de GOLAN pentru Adelina Rusu, click AICI:

al2a8923 al2a1958 colectie

Mai multe detalii și fotografii despre brand și colecție puteți găsi pe: www.adelinarusu.com sau pe paginile rețelelor de socializare.