Adina Buzatu îşi alege bărbaţii din străinătate. Modelul internaţional Adrian Ivan a venit din India pentru ea

Stilista Adina Buzatu are standarde ridicate în privinţa modelelor care îi poartă ţinutele. Pentru realizarea şedintei foto cu ţinutele TRENDS primăvara-vară, Adina Buzatu a ales un barbat de peste hotare. Adrian Ivan este unul dintre cele mai bine cotate modele masculine din Romania, dar în ultimii ani s-a mutat în străinătate, acceptând doar contracte internationale la cel mai înalt nivel. Special însă pentru Adina Buzatu, modelul a venit cu plăcere să pozeze în Romania, după o pauza de câţiva ani. Ca să realizeze şedinţa foto pentru colecţiile TRENDS primăvară-vară, Adrian s-a întors la Bucureşti tocmai din India.

“Piesele colecţiei sunt colorate, fin croite şi oferă confort graţie faptului ca sunt fabricate din materiale exclusiv naturale. Pe Adrian l-am ales pentru această şedinţă foto, pentru ca iubeste hainele şi se vede acest lucru atunci când pozează, dar mai ales pentru că are acea atitudine masculină care ii caracterizează pe clienţii mei. Este un profesionist desăvârşit şi acest lucru a facut ca şedinţa foto să se desfăşoare impecabil. Ceilalţi membri ai echipei care au contribuit la reuşita acestui proiect sunt: Corina Olaru (foto), Răzvan Sanda (concept), Mihaela Vasile (machiaj)”, ne-a declarat Adina Buzatu.

Adrian Ivan a fost desemnat cel mai bun model masculin român în decembrie 2006, la Bucharest Fashion Week, iar după această dată el şi-a mutat practic cariera în străinătate, unde era tot mai solicitat. Valoarea sa în modelingul masculin international îi permite astăzi să-şi selecteze contractele, lux care pentru multe modele rămâne doar un simplu vis. Venirea sa la Bucureşti pentru realizarea şedinţei foto pentru colecţiile TRENDS by Adina Buzatu reprezintă un eveniment excepţional prin faptul ca este unic în ultimii ani ai carierei sale, el refuzând în ultima perioadă să lucreze în România.