Admiterea la cele 7 facultati ale Universitatii de Ştiinţe Agronomice şi Medicina Veterinara din Bucuresti, 4-22 iulie 2022 Hai sa fii #Extraordinar la USAMV!

Universitatea de Stiinte Agronomice şi Medicina Veterinara (USAMV) isi deschide portile in perioada 4 – 22 iulie 2022 pentru admiterea la studii de licenta si 1 – 18 iulie 2022 pentru programele de master, invitandu-te sa alegi sa ai o experienta de student #extraordinara.

 In luna Iulie, Universitatea de Stiinte Agronomice şi Medicina Veterinara din Bucuresti (USAMV) te invita sa alegi sa iei parte la o experienta extraordinara si sa te inscrii la facultate la licenta sau master pentru a incepe un nou capitol al vietii tale. Peste 5400 de locuri, din care 2280 de locuri la buget si 3140 de locuri la taxa sunt disponibile pentru viitorii studenti la cele 7 facultati ale USAMV Bucuresti, pentru studii universitare de licenta si master.

Afla care sunt programele de studii din cele sapte facultati disponibile si alege-o pe cea care se potriveste dorintelor tale: Facultatea de Agricultura, Facultatea de Horticultura, Facultatea de Inginerie si Gestiunea Productiilor Animaliere, Facultatea de Medicina Veterinara, Facultatea de Imbunatatiri Funciare si Ingineria Mediului, Facultatea de Biotehnologii si Facultatea de Management si Dezvoltare Rurala. Mai multe detalii poti vedea aici: www.usamv.ro/admitere

”Ca in fiecare an, asteptam cu mare entuziasm si bucurie perioada de admitere la facultate la unul din programele de la licenta sau master. Este o emotie si pentru noi sa vedem tineri frumosi care isi doresc sa se alature comunitatii USAMV si care prin entuziasmul lor sa ne ajute sa devenim mai buni in ceea ce facem. Sa ne provoace sa impartasim cu ei cat putem de mult din experienta noastra. Dorim sa sustinem si sa pregatim studenti #extraordinari care vor duce mai departe valorile USAMV – sa actionezi responsabil pentru a face lumea un loc mai bun” a spus Prof.dr. Razvan I. Teodorescu, rectorul universitatii.

 Daca te-ai decis ca viitorul tau este la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara atunci afla ca poti alege dintre: Facultatea de Agricultura, Facultatea de Horticultura, Facultatea de Inginerie si Gestiunea Productiilor Animaliere, Facultatea de Medicina Veterinara, Facultatea de Imbunatatiri Funciare si Ingineria Mediului, Facultatea de Biotehnologii si Facultatea de Management si Dezvoltare Rurala. 7 Facultati, 2280 de locuri la buget, 2 campusuri de top si 4000 de locuri de cazare sunt pregatite sa ii intampine pe noii studenti.

 Pentru cei care inca nu sunt hotarati ce sa aleaga, USAMV vine in ajutor cu o vizita in campus! Intra pe site-ul USAMV si programeaza o discutie cu unul din consilierii Centrului de Consiliere si Orientare in Cariera care te va ghida catre cele mai bune optiuni pentru viitorul tau!

In plus, poti afla mai multe detalii despre programele de studii disponibile (vezi aici), despre viata #extraordinara de student la USAMV (vezi aici), dar si despre povestea Universitatii de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara (vezi aici).

Admiterea la Studii Universitare de LICENTA

Perioada de inscriere: 

  • 4-22 iulie programele de studii organizate de Facultatea de Agricultura, Facultatea de Horticultura, Facultatea de Ingineria si Gestiunea Productiilor Animaliere, Facultatea de Imbunatatiri Funciare si Ingineria Mediului, Facultatea de Biotehnologii, Facultatea de Management si Dezvoltare Rurala.
  • 119 iulie programul de studii Medicina Veterinara – Facultatea de Medicina Veterinara

Criteriile de admitere: 

– pentru programele de la Facultatea de Agricultura, Horticultura, Ingineria si Gestiunea Productiilor Animaliere, Imbunatatiri Funciare si Ingineria Mediului, Biotehnologii, Management si Dezvoltare Rurala sunt:

  • 70% media de la bacalaureat
  • 30% nota/media aritmetica la alegerea candidatului la una din probele de la bacalaureat: limba romana/ limba materna; matematica; chimie; biologie; geografie.

– pentru programul de studii de la Facultatea de Medicina Veterinara sunt:

  • 50% nota obtinuta la proba scrisa, sustinuta online
  • 50% media de la bacalaureat

Admiterea la Studii Universitare de MASTER

Perioada de inscriere:

  • 1– 18 iuliepentru toate programele de studii organizate in cele sapte facultati din cadrul USAMV Bucuresti

Criteriile de admitere: 

10% nota obtinuta la proba scrisa (eseu)/online

90% media anilor de studii de licenta

Admiterea la Studii Universitare de DOCTORAT

Perioada de inscriere: 12-16 septembrie

Criteriile de admitere:

– examen competente lingvistice

– examen oral

Te asteptam pe www.admitere.usamv.ro!

***

Despre Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti

Universitatea de Stiinte Agronomice şi Medicina Veterinara din Bucuresti (USAMV) este o institutie de invatamant superior si de cercetare acreditata, pol de excelenta al invatamantului universitar de specialitate, transformata constant si consistent pe parcursul celor 170 de ani de existenta. USAMV are peste 11.000 de studenti, fiind definita ca „o universitate pentru viata şi agricultura, prin educatie si cercetare de inalta calitate” („Agriculture for Life, Life for Agriculture”). USAMV are in vedere patru directii strategice de dezvoltare in contextul actual: invatamant de calitate (cu accent pe abilitatile practice urmarite de angajatori), cercetare avansata, internationalizare şi parteneriat cu mediul de afaceri.

www.usamv.ro.