Aesop, cel mai nou nume din selecția MADISON absolute beauty

MADISON absolute beauty îşi lărgeşte portofoliul de produse cosmetice superlative pentru piele, păr şi corp odată cu lansarea Aesop, un brand australian ce foloseşte ingrediente pe bază de plante sau elemente nonbotanice de cea mai înaltă calitate.

„Introducerea Aesop în portofoliul MADISON absolute beauty întăreşte promisiunea noastră de a oferi acele produse preţioase, speciale, nu foarte ușor de găsit, pe care clienţii noştri cunoscători le apreciază.  Lărgim astfel gama noastră de produse cosmetice cu un nume care de peste un sfert de secol oferă soluţii spectaculoase de îngrijire, cu un crez aparte : punând mare preț pe ce iese din mâna omului atunci când rigoarea intelectuală, viziunea și un dram de capriciu și umor își spun cuvântul”, spune Madeleine Florescu, MADISON absolute beauty.

Lansat în 1987, în Melbourne, Aesop a menținut încă de la început o abordare independentă de cercetare și dezvoltare de produs. Echipa Aesop de cercetători chimişti este cea care a dat naştere ideilor de produse, descoperind diferite compoziţii și realizând prototipuri. Ingredientele folosite provin din cele mai sigure surse din întreaga lume, care împreună cu tehnologia de ultimă oră redau produse de o calitate excepțională.

MADISON absolute beauty va oferi o gamă largă de produse destinată diferitelor tipuri de piele şi păr, precum Parsley Seed Facial Cleanser, Mandarin Facial Hydrating Cream sau Petitgrain Hydrating Body Gel.

 Parsley Seed Facial Cleanser – un demachiant gel cu spumă bogată și proprietăți de exfoliere ușoară pentru toate tipurile de piele

 Curăță impuritățile și oferă o exfoliere ușoară datorită ingredientului organic acid lactic. Acest demachiant delicat este recomandat pentru toate tipurile de piele și poate fi folosit pe tot parcursul anului.

Ingrediente

Parsley Seed Facial Cleanser exfoliază ușor, curăță și catifelează pielea. Acidul lactic a fost adăugat în această formulă datorită proprietăților sale de a înlătura celulele uscate sau deteriorate ale pielii. Pentru rezultate optime, aplicați gelul pe pielea umedă, apoi masați fața și gâtul după câteva minute. Îndepărtați bine cu apă călduță.

„Suntem încântați să adăugăm acest produs în gama noastra de îngrijire a pielii Parsley Seed.  Destinat atât bărbaților, cât și femeilor, suntem siguri că Parsley Seed Facial Cleanser va adăuga un plus de valoare ritualului lor de îngrijire”, declară Dennis Paphitis, Director Aesop.

 Mandarin Facial Hydrating Cream – cremă hidratantă cu textură ușoară pentru piele normală și mixtă

 Este absorbită rapid și conține extract de rădăcină de morcov, bogat în vitamine, și semințe de măceșe cu proprietăți anti-oxidante.

„Cremele grase pentru față nu sunt indicate în anumite climate sau chiar pentru mai multe tipuri de piele. Mandarin Facial Hydrating Cream hidratează în mod eficient pielea fără să încarce fața sau să umple porii”, declară Dennis Paphitis.

Petitgrain Hydrating Body Gel  – un gel revigorant menit să hidrateze pielea pe parcursul celor mai călduroase luni

Este uşor, se absoarbe repede şi răcoreşte corpul al cărui piele a fost expusă la soare sau care tocmai a trecut printr-un proces de epilare. Acest gel revigorant hidratează fără a lăsa nicio urmă de grăsime pe piele. Datorită acestei caracteristici, folosirea gelului este ideală în climate calde şi umede pentru orice tip de piele. Îmbogăţit cu hamamelis (tip de arbore originar din China şi India cu proprietăți vasoconstrictoare), grapefruit şi ulei de coajă de lămâie, produsul oferă o aromă proaspătă de citrice.

Ingrediente

Gelul hidratant de corp conţine pantenol pentru calmarea pielii, suc de Aloe Vera pentru hidratare şi hamamelis pentru proprietătile sale anti-oxidante. Poate fi aplicat cât de des este nevoie pentru hidratarea pielii de la gât până la degetele de la picioare.

“Aesop are o gamă extraordinară pentru corp care oferă hidratare intensă şi bogată. Totuşi, pe timp de vară, la o temperatură foarte mare, este posibil ca aceasta să nu fie cea mai potrivită soluţie. Pentru astfel de condiţii, am creat special produsul Petitgrain Hydrating Body Gel. Modul în care se simte acest produs pe piele, aroma şi rezultatele ne-au depăşit aşteptările”, mărturiseşte Hayden Davies, Manager Retail Training and Performance Asia Pacific.

Pentru un echilibru perfect, Aesop recomandă o dietă sănătoasă, exerciţii fizice, un consum moderat de vin roşu şi unul mai mare de cărţi bune.