AFI Palace Cotroceni sarbatoreste romaneste 6 ani de la deschidere

AFI Palace Cotroceni, cel mai mare centru comercial din România, aniversează pe 1 Decembrie 6 ani de la deschidere. Anul acesta organizatorii au pregătit o atmosferă de sărbătoare tradițional românească, mall-ul devenind un pol al valorilor și obiceiurilor locale.

Aniversare_AFI Palace Cotroceni

„Am ajuns la cel de-al șaselea an de activitate și aceasta este o mare bucurie pentru noi. În tot acest timp am reușit să ne menținem poziția de lider în industrie și de aceea suntem recunoscători clienților și partenerilor noștri. De 1 Decembrie aducem atmosfera românească aici la noi și dorim să petrecem în stil tradițional, alături de artiști și meșteșugari cunoscuți din țară. Rezonăm cu valorile românești și încercăm de fiecare dată să suținem cultura poporului român. Ca în fiecare an, am pregătit surprize și momente speciale pentru clienți, de aceea îi așteptăm alături de noi”, declară Aura Dinu, Marketing Director AFI Palace Malls Division.

Pe 1 Decembrie, centrul comercial va deveni gazdă a tradițiilor și obiceiurilor românești: pe culoarele principale vor fi amenajate stand-uri speciale prin care regiunile istorice, Moldova, Transilvania și Țara Românească, vor prinde contur. Vor avea loc momente artistice, vor putea fi degustate preparate culinare specifice și de asemenea, vor avea loc evenimente tematice.

Surprizele organizate cu ocazia aniversării nu se opresc aici. Între 9 Noiembrie și 1 Decembrie toți cei care vor achiziționa produse în valoare de minim 200 de lei, se vor putea înscrie la tombola aniversară. În joc sunt puse premii substanțiale, de la electronice, electrocasnice, excusii, până la marele premiu: o mașină!

Aniversarea aduce motive de bucurie pentru cei mari, dar și pentru cei mici. Copiii de șase ani prezenți pe 1 Decembrie la evenimente, vor primi vouchere prin care beneficiază de acces gratuit la locul de joacă pe data de 5 Decembrie 2015.

Mai mult, AFI Palace Cotroceni are o surpriză și pentru cei care sunt născuți pe data de 1 Decembrie, oferindu-le cadou câte un tort aniversar. Aceștia se pot înscrie începând cu 16 noiembrie pe site-ul www.aficotroceni.ro pentru a primi tortul de ziua lor, din partea AFI Palace Cotroceni.

În cei 6 ani, AFI Palace Cotroceni și-a menținut poziția de lider, oferindu-le clienților experiențe autentice: primul IMAX din România, primul Roller Coaster dintr-un mall, cel mai mare patinoar aflat în interiorul unui centru comercial sau prima arenă de laser tag din țară, alături de sute de branduri cunoscute în toată lumea.

Pentru mai multe informaţii despre evenimentele și noutăţile din AFI Palace Cotroceni, puteţi accesa pagina de web www.aficotroceni.ro sau pagina oficială de Facebook AFI Palace Cotroceni.