AFI Palace Cotroceni se pregateste pentru surprizele de iarna

AFI Palace Cotroceni, cel mai mare centru comercial din Estul Europei destinat în egală măsură cumpărăturilor şi distracţiei, se pregătește intens pentru primirea vizitatorilor în cea mai aglomerată perioadă din an, investind peste 500.000 euro în surprizele pregătite consumatorilor.

 

În acest an, decorațiunile din centrul comercial vor primi o atenție specială. Astfel, pe lângă tradiționalii brazi de Crăciun decorați în spiritul „Magiei Crăciunului”, AFI Palace Cotroceni a dezvoltat un parteneriat cu studenții Masteratului de Design din cadrul Facultății de Arte care vor expune pe culoarele mall-ului creațiile inspirate din conceptul MEGA FASHION. Inițiativa își propune să ofere o experiență inedită vizitatorilor care vor avea ocazia sa vadă zilnic pe coridorul Champs Elisee 20 de brazi neconvenționali. De asemenea, decorațiunile brazilor tradiționali vor păstra aceeași linie, întărind conceptul MEGA Fashion adaptat perioadei sărbătorilor de iarnă.

Startul sărbătorilor de iarnă coincide anul acesta cu aniversarea a 3 ani de la deschiderea AFI Palace Cotroceni, eveniment marcat printr-o serie de evenimente, spectacole, concerte și tombole cu mii premii puse la dispoziția vizitatorilor.

Reducerile și ofertele retailerilor din mall sunt în plină desfășurare și în fiecare săptămână au loc activități speciale pregătite atât pentru cei mici, cât și pentru adulți.

Perioada sărbătorilor de iarnă este perioada cea mai așteptată din an, deopotrivă pentru retaileri dar și pentru clienți care beneficiază de oferte atractive. Pentru noi, această perioadă are o semnificație aparte, pentru că sărbătorim 3 ani de la deschiderea oficială a AFI Palace Cotroceni, un mare motiv de bucurie pe care îl împărtășim cu generozitate cu vizitatorii”, a declarat Israel Visel, Manager General AFI Palace Cotroceni.

Și în acest an, de Crăciun și Anul Nou, AFI Palace Cotroceni își așteaptă clienții dornici de distracție și shopping de calitate cu multe surprize.