Afla care sunt cei mai iubiti jeansi in randul vedetelor de la Hollywood!

Cunoscuta actrita  Jessica Alba a fost fotografiata impreuna cu sotul ei, Cash Warren si fetita Haven Garner Warren, pe strazile din L.A., purtand jeansi 7For All Mankind. Jessica Alba si-a pus in valoare silueta perfecta printr-un model skinny, in timp ce Cash a optat pentru o pereche clasica de jeansi, cu aspect relaxat.

 

Infiintat in anul 2000 in Los Angeles, California, brand-ul 7For All Mankind se evidentiaza prin aspectul vintage, creat prin tocirea sau uzarea denimului, fara a face insa rabat de la calitatea materialelor folosite, atentia acordata croielilor sau detaliilor. Drept urmare, acesti jeansi s-au impus cu rapiditate in randul vedetelor de la Hollywood. Jagger, Colette, Roxanne sau Kate sunt cateva dintre modelele care se regasesc in garderoba Evei Mendes, Sofiei Vergara, Jessicai Biel sau surorilor Kardashian.

 

Jeansii 7For All Mankind sunt comercializati in peste 80 de magazine din intreaga lume, printre care se afla celebrele Neiman Marcus, Bloomingdale’s, Saks Fith Avenue, Macy’s, Harrods, Harvey Nichols, Galeriile Lafayette, iar in Romania in magazinul Sport/Couture, situat la etajul 1 al Baneasa Shopping City, alaturi de brand-uri de lux, precum Burberry Brit, Just Cavalli, M Missoni sau Z Zegna.