Afla de la Margherita Missoni ce sa porti, atunci cand esti insarcinata!

Vesti bune pentru familia Missoni. Mostenitoarea imperiului “zig-zag”, Margherita Missoni este insarcinata! In varsta de 30 de ani, Margherita este casatorita de un an cu soferul de curse, Eugenio Amos. Vestea nu a fost anuntata public de catre familia Missoni, inca indurerata dupa disparitia lui Vittorio Missoni si a sotiei lui, in Venezuela. Totusi, paparazzi nu puteau sa rateze un instantaneu cu Margherita, care a aparut la un eveniment public imbracata intr-o rochie mulata si cu o burtica vizibila.

   Anul acesta, celebrul brand italienesc va implini 60 de ani de existenta, dar familia Missoni nu va celebra acest eveniment. “Dupa disparitia unchiului meu, ne-am decis sa nu ne mai concentram asupra celei de-a 60-a aniversari. Aceste nu este un moment prielnic in care sa sarbatorim, asa ca planurile au fost amanate. La fel s-a intamplat si cu ziua mea de nastere care a avut loc in luna februarie. Am luat hotararea sa aman aniversarea a 30 de ani pentru luna septembrie, atunci cand este planificata si nasterea primului meu copil. Stim ca este baiat, asa ca il vom boteza Otto sau Lupo”, a declarat Margerita. “Vestea ca sunt insarcinata a ridicat moralul familiei mele. Este un miracol! Toata lumea, in special bunica este deja innebunita dupa acest copil… parca este Isus!”, a adaugat Margherita.

   Intrebata de jurnalistii de moda de poarta, de cand a ramas insarcinata, Margherita Missoni si-a dezvaluit cateva dintre secrete. “La inceput m-am imbracat baieteste, cu sacouri masculine si tricouri supradimensionate. Apoi, am optat pentru pantaloni largi din matase si topuri tricotate, elastice”, a dezvaluit frumoasa italianca. Evident, Margherita poarta numeroase haine din colectia Missoni si linia „young”, M Missoni (disponibila in Romania in magazinul Sport/Couture din Baneasa Shopping City). Ea este apreciata de criticii de moda pentru stilul ei unic, combinatiile fresh si colorate care ii pun in valoare personalitatea boema si spiritul nonconformist.