Ai potential? Acum ai sansa sa te remarci!

În perioada 10-11 mai 2012, la Hotel Caro, Bucuresti, are loc cea de-a cincea ediţie a proiectului Top Talents Romania. Programul îşi propune să identifice tineri cu rezultate deosebite şi să le ofere oportunităţi de carieră pe masura potenţialului lor.

Dacă vrei să te faci remarcat prin capacităţile tale şi să fii luat în considerare de posibili angajatori, înscrie-te până pe 26 aprilie pe http://www.toptalents.ro.  Participarea la eveniment este o excelentă ocazie pentru studenţii dornici să intre în piaţa muncii de a îşi exersa aptitudinile de convingere a angajatorilor.

Dintre studenţii înscrişi în proiect, 300 vor fi invitaţi la finala proiectului de pe 10-11 mai, în urma unui proces complex de selecţie care include atât evaluarea CV-urilor şi a formularelor de aplicare, cât şi o evaluare psihometrica online, realizată cu ajutorul testelor Cut-e.

Pe parcursul celor două zile ale evenimentului, cei 300 de finalişti vor interacţiona cu 4 companii, lideri în industria lor, care recunosc potenţialul şi investesc în dezvoltarea lui: BRD Groupe Société Général, Hilti, Kraft Foods, L’Oréal.

Proiectul Top Talents România vizează studenţii, masteranzii şi proaspăt absolvenţii care îndeplinesc cel puţin unul din urmatoarele criterii: rezultate academice remarcabile, implicare în activităţi extracurriculare sau ONG-uri şi expunere internaţională – studii, burse, experienţa profesională sau schimburi culturale.

Având ca tema „Embracing your potential”, conferinţele şi workshop-urile ediţiei din 2012 a evenimentului vor discuta modul în care tinerii îşi pot prezenta experienţa pentru a-şi maximiza şansele de a lucra într-o companie care investeşte în candidaţi cu pontential.