AIR OPTIX Night&Day AQUA – Cel mai MULT oxigen şi CONFORT 30 de zile (şi nopţi)

Confort la aplicare, pe parcursul zilei şi în zilele următoare, datorită agentului unic AQUA Moisture şi tehnologiei TriComfort.

AIR OPTIX Night&Day AQUA oferă cea mai MARE transmisibilitate la oxigen dintre TOATE lentilele de contact moi existente.

Când stilul de viaţă este o provocare, alege lentilele care lucrează şi când tu te odihneşti!

CUI se adresează?

AIR OPTIX Night&Day AQUA sunt soluţia optimă pentru persoanele care doresc să poată atipi sau dormi fără griji cu lentilele de contact pe ochi, pentru că au un stil de viaţă dinamic şi un program imprevizibil. Este cazul celor care lucrează mai multe ore pe zi, al celor care au o viaţă socială intensă sau care călătoresc des, precum şi al mamelor care trebuie să aibă vederea clară oricând se trezesc sau al studenţilor cu program aglomerat.

Sunt lentile de contact aprobate şi pentru port în scop terapeutic, ca lentilă bandaj.

PRIN CE diferă faţă de AIR OPTIX Night&Day?

Agentul unic AQUA Moisture incorporat lubrifiază pentru aplicarea uşoara şi confortabilă a lentilelor AIR OPTIX Night&Day AQUA, menţine umiditatea lentilei asigurând confort întreaga zi (inclusiv peste noapte) şi conferă o senzaţie naturală datorită suprafeţei ultrafine.

CE dioptrii sunt disponibile?

Atât persoanele cu miopie, cât şi cele cu hipermetropie pot beneficia de atu-urile AIR OPTIX Night&Day AQUA, pentru că sunt disponibile dioptrii de la +6.00 la -10.00.

CâT timp pot fi purtate?

Lentilele de contact AIR OPTIX Night&Day AQUA sunt aprobate pentru port continuu de până la 30 zile şi nopti. Pot fi purtate atât continuu cât şi flexibil (zilnic sau pentru câteva zile şi nopţi).

CARE este intervalul de înlocuire?

AIR OPTIX Night&Day AQUA se înlocuiesc lunar.

CE este tehnologia TriComfort?

În câteva cuvinte, înseamna: port sănătos, şi confort sporit.

•          Mai mult oxigen. Transmisibilitatea ridicată la oxigen permite trecerea unei cantităţi mai MARI de oxigen prin lentilă comparativ cu alte lentile – pentru ochi care arată sănătoşi şi se simt sănătoşi.

•          Rezistenţă la depuneri. Tratamentul unic cu plasmă conferă rezistenţă mai mare la depozite – rezultatul: lentile curate şi port confortabil.

•          Nivel minim de deshidratare. Structura materialului minimizează rata de deshidratare a lentilei – pentru confort întreaga zi.

DE CE AIR OPTIX Night&Day AQUA?

Vă invităm să descoperiţi singuri, solicitând o probă în optica din oraşul dvs. Şi să vă bucuraţi de ochi sănătoşi, pentru că ochii sănătoşi au nevoie de mult, foarte mult oxigen, iar AIR OPTIX Night&Day AQUA … respiră din plin!