Akua Naru pe 28 Martie la București

Akua Naru şi trupa ei Digflo sosesc pe 28 Martie la București pentru o noapte de spectacol ritmat, o îmbinare sincronică a sunetului și poeziei prin soul și hip-hop sub egida The Fresh.

 Martie-28---Akua-Naru

Concertul va avea loc la Atelierul de Producție, iar în lineup-ul serii se alătură tocmai din Târgu Mureș, DJ Sauce şi autohtonii Ufe şi Tru L care vor completa spectacolul liric al lui Naru.

Pe Akua Naru scena o expune în cea mai naturală ipostază muzicală în care poate oferi publicului darurile sale poetic ritmate, apreciate și dincolo de granița hip-hop-ului, amplificate în spectacolul live. Însoțită de trupa ei, DIGFLO, un ansamblu de șase instrumentiști ce include tobe, clape, saxofon/flaut, bas, chitară și turntable. Akua Naru și-a câștigat reputația datorită talentului nativ de a captiva publicul, antrenând mulțimile și inspirând mulți artiști la rândul ei, spulberând astfel miturile cu privire la imaginea femeilor din hip-hop.

Biletele se găsesc doar la intrare, în seara evenimentului, la prețul de 30 de lei. Evenimentul va începe la ora 22:00, iar guestlist-ul este valabil până la ora 01:00.

AKUA NARU

https://www.facebook.com/akuanaru

http://www.akuanaru.com/

http://akuanaru.bandcamp.com/

http://instagram.com/akuanaru

https://twitter.com/akuanaru

Akua Naru, a descoperit meșteșugul rimelor în primii săi ani de viață, obicei ce s-a dezvăluit mai târziu ca fiind un mare talent pentru lirism profund și s-a transpus în spectacole muzicale extraordinare. Povestea ei începe în New Haven, USA, iar călătoria vieții sale este povestită pe albumul de debut ”The Journey Aflame”. Un maiestru feminin al artizanatului cuvintelor, Naru a atras atenția în toate părțile globului, înregistrând experiențele sale și fuzionând genuri muzicale cu propriul său stil de hip-hop. Punctul de plecare a fost Philadelphia, călătoria continuînd prin Africa de Vest, cu turnee prin China, Naru hotărăște să rămână la Köln, Germania, unde, în prezent locuiește și creează muzică.

​De la lansarea albumului ei de debut în ianuarie 2011,”…The Journey Aflame”, Naru a reușit într-un timp scurt să se consolideze pe scenă drept un model pentru ceea ce pot face femeile în hip-hop. Despre album s-a scris în mai multe țări din întreaga lume și a fost considerat o contribuție a hip-hop-ului clasic de către critici de jazz și hip-hop, precum și de către cadre didactice universitare de la New York la Moscova. Ajuns numărul unu în topurile radio din Statele Unite, single-ul „The World is listening” produs cu ajutorul lui JR&pH 7 a fost cotat în top și de diferite posturi de radio naționale din Franța și Germania, single-lul dovedind cu siguranță ceea ce transmite, că lumea ascultă.

Naru a cântat alături de renumitul pionier afro beat, Tony Allen, a plecat în turneu alături de eclecticul grup Hip Hop Lords Of The Underground și a împărțit scena/colaborat cu artiști ca Patrice, Tete, Ursula Rucker, Blitz The Ambassador, puternica casă de producție JR&Ph7, Detroit MC Elzhi, Wax Tailor, Voice Of Germany soul singer, Mic Donet, și are o apariție alături Tuneyards și Angelique Kidjo and Ahmir “Questlove” Thompson din legendara echipă The Roots.

Varianta de studio a albumului Journey Aflame, Live & Aflame Sessions, o interpretare de studio live a celor unsprezece piese, sub labelul Jakarta Records. Albumul a fost filmat în timp real, interpretat de o echipă de 12 instrumentiști în legendarul studio Maarwegstudio2 din Koln.

Cu boom-ul clasic al sunetele de hip-hop, măiestrie profundă a lirismului, rime cu conștiință socială și muzicalitate uimitoare, nu este de mirare că Naru a atras atenția și a acumulat recenzii foarte bune. Fiind asociată cu mișcări artistice și acte, cum ar fi Lauryn Hill & The Roots 90, în mod clar, muzica și spectacolele ei sunt un testament pentru moștenirea lăsată de muzica soul și construiește un puternic model ce va servi ca stâlp generațiilor viitoare de artiști.

LINEUP:

 

AKUA NARU
DJ Sauce
Ufe

Tru L

BILETE:

Biletele vor fi disponibile doar la intrare la prețul de 30 de lei.

DETALII:

 

DATA: Vineri 28 Martie 2014
ORA: 22:00

LOCATIE: Atelierul de Producție

ADRESA: Splaiul Unirii 160

LINK EVENIMENT FACEBOOK:

https://www.facebook.com/events/1412682575654838/