Albirea dentara, disponibila acum si in saloanele de infrumusetare, nu doar in cabinetele stomatologice

Conform unui studiu publicat in Journal of the American Dental Association, peste 80% dintre oameni si-ar dori sa aiba dinti mai albi, iar 77% spun ca nu sunt multumiti de felul in care arata zambetul lor, in mod specific din cauza culorii. Cu toate acestea, multi evita tratamentul de albire efectuat in cabinetul medicului stomatologic, o procedura uneori dureroasa, care aduce efecte adverse, si prefera sa isi albeasca dintii in saloanele de infrumusetare.

Acum oricine poate avea dantura alba si stralucitoare mult visata fara sa riste aparitia unor efecte secundare, pentru ca la inceputul acestei veri a fost lansat si pe piata din Romania Pure Smile, gelul de albire preferat al vedetelor americane, singura solutie bio, rapida si sigura, care nu prezinta riscuri si nu contine substante daunatoare pentru dinti si gingii.

Puresmile

Pure Smile se adreseaza in mod direct spa-urilor si saloanelor de infrumusetare si aduce o valoare adaugata business-urilor din industria de infrumusetare, prin completarea listei de servicii oferite clientilor cu posibilitatea de albire a dintilor. Astfel, albirea dentara cu Pure Smile se poate realiza si la noi in tara, in spa-uri si saloane cosmetice partenere a caror harta se regaseste AICI.

Ce este Pure Smile?

Produs 100% natural, Pure Smile este incadrat ca fiind procedura cosmetica, iar conform legislatiei Uniunii Europene, absenta peroxidului si perboratului din substantele de albire a dintilor permite efectuarea procesului de albire in afara cabinetelor stomatologice de catre orice persoana. Mai multe informatii despre Pure Smile puteti afla AICI.

Procedura se efectueaza in doar 30 minute, poate albi dintii pana la 9 nuante, iar efectul dureaza minim 6 luni.

Gel 100% natural, Pure Smile se diferentiaza de restul produselor de albire tocmai prin lipsa substantelor nocive pentru dinti si gingii. Substanta de albire are la baza doar ingrediente naturale: Glicerina, Bicarbonat de sodiu, Carbomer, Polisorbat 20, Trietanolamina, Sorbat de potasiu, Fluorura de sodiu, Extract de frunza de Aloe Vera (Aloe Barbadensis), Extract de rodie (Unica Granatum), Extract de flori de musețel (ChamomilaPecutita), aroma.

Rezultate rapide si eficiente

Conceptul Pure Smile asigura o albire de lunga durata, astfel ca dintii tai isi pot pastra culoarea obtinuta timp de pana la 6 luni. Dantura imaculata va fi rezultatul garantat de Pure Smile, fara sa fie necesara aplicarea altor substante sau tratamente in prealabil.

Mai multe informatii despre Pure Smile puteti afla de pe site-ul oficial www.puresmile.ro sau pe pagina de Facebook.

Pure Smile este disponibil in spa-urile si centrele de infrumusetare partenere, a caror lista completi o puteti gasi aici.