Alege cina in familie pentru acel sentiment de acasa si afla tendintele actuale!

 Cu siguranta va mai amintiti de spatiul mic in care in urma cu cativa ani mama gatea singura pentru intreaga familie. Astazi,  bucataria a devenit cel mai important spatiu al locuintei, in care se gateste si se socializeaza in egala masura. Si pentru ca din ce in ce mai des granita dintre bucatarie si living este greu de observat, Galeriile Noblesse va propun amenajari in tendinte care reusesc sa satisfaca preferintele si exigentele fiecaruia.

Designul fascinant, estetica deosebita, tehnologia de clasa, calitatea recunoscuta si pretul excelent sunt factorii succesului in amenajarea unei bucatarii in trend. Galeriile Noblesse va recomanda amenajari de bucatarii atat clasice, cat si moderne, in care fara indoiala va veti regasi prin sinteza perfecta intre design si functionalitate, intre stil si ergonomie.

Bucatariile moderne – simplitate si inovatie absoluta

Colectia Passion este un mijloc personal de a va exprima, de a va reaminti impreuna cu cei dragi un eveniment, o pasiune, un moment foarte important din viata dumneavoastra. Cu ajutorul colectiei Passion, orice bucatarie poate deveni unica, prin personalizarea decorului si imprimarea unei imagini alese. Fiecare model poate transmite la fel de bine gustul dumneavoastra, stilul personal si mai ales pasiunile.

Pe lista de preferinte a Galeriilor Noblesse se afla si colectia Arcobaleno, disponibila in mai multe variante de finisaj, lacuita lucios: alb, crem,negru, rosu, alun si portocaliu.


In materie de culori albul ramane in tendinte si anul acesta. De cele mai multe ori este combinat cu alte culori expresive pentru a accentua imaginea de ansamblu, asa cum se poate observa la Colectia Contempora. Luminile discrete, umbrele si  finisajele subtile dau senzatia unui spatiu aerisit si prietenos. Practic, fiecare corp de mobilier poate deveni o sursa de lumina si ajuta la compartimentarea eficienta a spatiului. Contempora este ca o calatorie in lumea bunului gust. O  excursie  in universul nostru de zi cu zi, indiferent de varsta si de timp. Totul se imbina intr-un joc creativ de idei, in care libertatea este  nelimitata.

 

In comparatie cu celelate colectii prezentate, Colectia Domina se distinge prin finisajele din abanos, acesta fiind un lemn cu puternice accente tribale, iar asocierea cu foita de aur conduce la o juxtapunere perfecta intre eleganta si utilitate. Candoarea spatiului poate fi cu usurinta evidentiata prin formele curbe ale colturilor, prin materiale si culori, elementul decorativ cheie ramane senzualitatea curbelor care cresc si descresc.

Bucatariile clasice – mix de materiale, forme si culori

Daca sunteti adeptii stilului clasic, Colectia Anna va aduce in centrul atentiei bucataria eleganta, in care se pune accentul pe detalii, precum  manerele din cristale Swarovski. Colectia Anna este disponibila pe diverse finisaje, de la alb lacuit simplu la alb lacuit cu profile aurite sau negru lacuit cu profil argintiu.

Prezenta colectiei Opera in cadrul showroomu-lui Galeriile Noblesse este o adevarata materializare a pasiunilor ce te innobileaza. Avand ca inspiratie perioada Renascentista, artistul reuseste sa aduca un plus de unicitate decorului. Sunt folosite coloane decorative, ancadramente si materiale precum lemnul masiv si blaturi din compozit, marmura, granit etc!Galeriile Noblesse ofera si servicii de proiectare si va prezinta doua dintre cele mai frumoase proiecte de bucatarii realizate in stil clasic, respectiv modern.

 

GALERIILE NOBLESSE, B-DUL UNIRII, NR.61, BUCURESTI

http://www.galeriilenoblesse.ro