Alege mobilierul HoReCa specializat de la Galeriile Noblesse

Ca arhitect sau designer de interior, placerea cea mai mare este sa te joci cu ideile si sa le pui in practica, insa amenajarea unui spatiu public in care oamenii sa se simta relaxati, inspirati si in care sa revina cu nerabdare este provocarea suprema.

Si cum detaliile fac intotdeauna diferenta intre un spatiu oarecare si unul inedit, punand in evidenta conceptul de amenajare, este foarte important ce mobilier, accesorii, placari si finisaje folositi.

Galeriile Noblesse, leaderii amenajarilor de lux, va ofera o gama completa de mobilier si produse specializate HoReCa, atent studiate, functionale, rezistente, din materiale ignifugate, care corespund normelor. In functie de publicul caruia va adresati, de specificul si identitatea brandului pentru care lucrati, dar si de stilul pe care doriti sa-l utilizati, va oferim o gama extinsa de mobilier, accesorii, piese de iluminat, saltele, placari, tapet si textile de la producatori din Europa specializati pe HoReCa, pe care ii reprezentam pe piata din Romania.

Pentru a veni in intampinarea celor mai exigente solicitari, toate produsele din gama HORECA se remarca prin liniile elaborate, prin materialele de cea mai buna calitate, prin designul si culorile aparte, dar si prin functionalitate.

Pentru a veni in intampinarea celor mai exigente solicitari, toate produsele din gama HoReCa se remarca prin liniile elaborate, prin materialele de cea mai buna calitate, prin designul si culorile aparte, dar si prin functionalitate.

Indiferent ca urmeaza sa amenajati o cafenea, un restaurant sau o receptie, un lobby/ lounge ori un dormitor de hotel, mobilierul destinat acestora trebuie sa fie rezistent – fiind zone cu trafic crescut, dar si cat se poate de special din punct de vedere vizual, astfel incat sa-i incante pe oaspeti sa sa le ofere confortul mult dorit.

Pentru a consulta portofoliul Galeriile Noblesse, facet o vizita in showroom-urile noastre din Bucuresti si Bacau si/sau accesati www.galeriilenoblesse.ro

Galeriile Noblesse: Str. Sfintilor, Nr. 7, Bucuresti
www.galeriilenoblesse.ro