Ana Morodan are magazin online

Sunt Ana Morodan si va invit la mine acasa.

 Ana Morodan shop-130x59mm

Dragi toti care ati fost cu mine de la inceputul http://www.anamorodan.com, probabil ca multi dintre voi ati aflat deja ca in urma cu cateva zile mi-am lansat si magazin online,

http://www.morodan.com.ro.

O sa ma intrebati de ce si eu va raspund simplu: http://www.morodan.com.ro a aparut in urma zecilor, sutelor de emailuri primite de la cititoarele mele care imi cereau sfaturi despre stil sau care ma intrebau unde pot sa isi gaseasca diverse piese vestimentare sau accesorii pe care le vedeau in fotografiile de pe blogul meu.

Stiti ca imi place sa combin piese actuale, de la designerii romani si din magazinele multibrand, cu accesorii vintage achizitionate in timp sau cu piese pe care mi le-am creat singura. Acelasi lucru este valabil si pentru accesoriile de casa.

Si intr-o zi, sfatuita de cativa prieteni, am decis sa imi creez un loc din care, daca as fi in cautarea unor obiecte altfel si pe care nu le gasesti oriunde, sa merg la cumparaturi.

Asa s-a nascut “magazinul concept al Anei”, unde gasiti de la rochii, fuste, turbane si gablonturi, pana la perne si oglinzi si lumanari si alte obiecte decorative.

Pot sa va spun ca fiecare piesa a fost atent aleasa de mine si testata pe toti prietenii mei inainte de lansarea site-ului. A fost o munca nebuna, dar mi-a placut sa lucrez cu echipa mea si sa ma implic in acest proiect care se va materializa in curand si intr-un loc numai bun de shopping fara clic si de dat petreceri dansante.

Va multumesc pentru ca existati si pentru ca sunteti in povestea mea.

A voastra,

Ana Morodan care va multumeste inca o data si inca o data pentru sustinere.

Morodan Shop