Anca Serea – imaginea SouplesseBody Spa

Centrul de infrumusetare si remodelare corporala SouplesseBodySpa Beauty Land este oaza care va ofera constant frumusete , sanatate, energie si optimism . 
Abordarea este individualizata, iar grija pentru nevoile specifice ale fiecarei cliente in parte, fac din SouplesseBody un centru de infrumusetare desavarsit. Serviciile oferite acopera toata gama de interventii cosmetice non-invazive pentru a fi cat mai frumoasa si speciala din toate punctele de vedere.

Saptamana trecuta am  fost invitata sa particip impreuna cu Gabriela Simion la inaugurarea celui de-al doilea salon SouplesseBody Spa, specializat in remodelare corporala din Ploiesti. In cadrul evenimentului am aflat detalii despre noul aparat VELASHAPE III, unic in Ploiesti si care ofera o gama de tratamente laser lipsite de durere.

Anca Serea, care este si imaginea salonului, este una dintre vedetele care folosesc aceasta noua tehnologie si se bucura de frumoase rezultate, detinand un corp frumos si armonios.

14492401_1447337285294704_6069251974517520159_n
 serea

Cu peste 10 ani de experienta in domeniul esteticii medicale, zeci de studii clinice si peste 5 milioane de tratamente realizate la nivel global, VelaShape este cel mai recunoscut echipament de remodelare corporala, non-invaziv din lume.

Indicatiile medicale sunt: ameliorarea celulitei, imbunatatirea texturii si a tonicitatii pielii, reducerea circumferentiala a zonei tratate, tratamentul spasmelor musculare si al mialgiilor, post lipo-aspiratie – pentru corectia micilor asimetrii restante precum si post sarcina, cu efecte foarte bune asupra tonicitatii si texturii pielii abdominale.  Zonele tratate cel mai frecvent si cu rezultatele cele mai bune sunt abdomenul, coapsele si fesele  dar si  flancurile, spatele, bratele si gambele. Majoritatea pacientilor au imbunatatiri ale texturii pielii. De asemenea zonele cu exces de piele moderat au o imbunatatire prin cresterea tonicitatii pielii.

De cate sedinte este nevoie pentru a obtine rezultate?

Un tratament consta in 6 sedinte, cate 1 sedinta in fiecare saptamana, urmand ca tratamentul de intretinere pentru mentinerea rezultatelor sa fie efectuat la un interval de 1-3 luni. O sedinta dureaza aproximativ 30-40 minute, in cadrul acesteia tratandu-se maxim doua zone.Aceste tratamente sunt non-invazive, nechirurgicale si fara timp de recuperare, fara disconfort, eficiente pentru toate tipurile de piele, nu se folosesc substante chimice si nu au efecte secundare semnificative. Va puteti intoarce la activitatile zilnice imediat dupa tratament.

Mai multe detalii despre Souplesse Body Spa si alte servicii oferite gasiti pe: www.souplessebody.ro

Souplesse Body Spa
str Barbu Stirbei nr 1
str Veniamin Costache nr 17
📞0730 106 368