Andreea Marin s-a vopsit acasă pentru prima dată. Ce pași a urmat singură!

Andreea Marin recurge la aceeași soluții de înfrumusețare la domiciliu ca și majoritatea femeilor din România în această perioadă de izolare socială. Pentru că nu mai poate apela la serviciile stiliștilor, vedeta folosește produse profesionale care mențin rezultatele din centrele de înfrumusețare.

Prin urmare, s-a vopsit singură, folosind vopseaua Vitality’s și câteva produse complementare de la Top Line pentru ca rezultatul să fie sigur și blând cu pielea și firele de păr. Vedeta adaugă că a avut nevoie doar de ajutorul partenerului de viață, care i-a devenit astfel și stilist.

„Am făcut-o și pe asta: pentru prima dată, am vopsit părul acasă, și a ieșit! Părul meu e alb la rădăcini încă de când aveam 18 ani, așa că îl vopsesc, iar acum este castaniu cu șuvițe ușor mai deschise decât nuanța de bază. Aveam emoții să nu fac o boacană, dar iată că a fost mai ușor decât mă așteptam! Pentru că www.toplineshop.ro este un univers al îngrijirii personale și acum donează 1% din încasări Campaniei Prețuiește Viața, am comandat acolo produsele, îmi place sentimentul de a dona, de a face bine, în același timp acoperind nevoi personale. Pentru că am promis să împărtășesc cu voi procesul, iată pașii:

  1. Primul pas și cel mai important este să vă convingeți partenerul de viață să devină stilistul vostru, aveți nevoie de mâinile lui la vopsit. Eu am reușit și în doi chiar a fost distractiv și inedit!

  1. Am folosit spray-ul Prime de la Moroccanoil pe toată suprafață parului uscat și la rădăcini înainte de vopsire. Pregătește părul pentru o vopsire eficientă.

  1. Am amestecat vopseaua din imagini, am combinat nuanțele din 2 tuburi diferite în proporțiile indicate de specialistul de lawww.toplineshop.ro. Aveam nevoie de sfat să ajung la rezultatul dorit, nu puteam alege culorile și proporțiile fără a fi ghidată.

  1. Vopseaua de la Vitality’s am amestecat-o cu oxidant din aceeași gamă și cu uleiurile esențiale din plicurile aflate în cutiile de vopsea. Uleiul esențial conține ulei de măsline, jojoba, ricin, extras de gălbenele, coada șoricelului, orez – protejează scalpul și tratează firul de par.

  1. Vopseaua a fost aplicată doar pe rădăcina parului crescută, am stat 45 de minute, apoi am întins pe toată lungimea părului și am mai stat 5 minute.

  1. Clătire pentru a înlătura vopseaua și șamponare, folosesc gama Kevin Murphy – Angel Wash pentru că sunt produse făcute cu respect pentru natura, netestate pe animale, au ambalaje din plastic reciclat adunat din oceane, compania recuperând astfel 370 tone pe an.

  1. Pe părul tamponat cu prosopul, tratament Post de la Moroccanoil, 5 minute, apoi clătire și… gata!

  1. Spray-ul Moroccanoil Perfect & Prevent aplicat pe părul uscat apoi, previne deteriorarea părului, protejează termic, UV, antipoluare. Gata!”, a explicat vedeta pe pagina sa de socializare.

#HelpingIsBeautiful

Top Line a inițiat campania de implicare socială, Helping is beautiful, donând produse în valoare de 30.000 de euro campaniei Prețuiește Viața pentru a ajuta autoritățile în lupta contra COVID-19.

În plus, compania va dona 1% din vânzările online din această perioadă campaniei inițiată de Fundația Prețuiește Viața.

Proiectul are scopul de a strânge donații prin SMS pentru achiziționarea de produse necesare celor implicați în lupta cu epidemia Coronavirus: consumabile, echipamente sau produse destinate categoriilor vulnerabile de oameni, medicilor, personalului medical din linia întâi sau instituțiilor medicale/de îngrijire a bolnavilor sau bătrânilor.