Andrei Vulpescu a lansat ,,Barbatii inteligenti nu au nevoie de amante”

Marti, 24 Mai 2016, Andrei Vulpescu a lansat cartea “Barbatii inteligenti NU au nevoie de amante”. Este o carte scrisa direct, fara perdea sau cosmetizari inutile, o carte care prezinta situatii prin care trec oamenii in relatiile de cuplu si care ataca subiecte despre care se vorbeste mai putin, cel putin in societatea romaneasca. Nu este o carte care se adreseaza exclusiv femeilor, barbatii avand rezervata ‘felia lor de tort’. ‘Barbatii intelligent nu au nevoie de amante’ nu este o carte cu sfaturi, ci o carte cu si despre suflet, cu  si despre viata, cu si despre situatii pe care le intalnim peste tot in jur – de la certuri si relatii toxice si pana la infidelitate si plictis in doi.

img (3)

Barbatii inteligenti NU au nevoie de amante” inseamna 300 de shot-uri de viata, asa cum le-am consumat eu, atat pe propria piele, cat si in urma interactiunii cu miile de cititori care si-au deschis sufletul in conversatiile cu mine. De altfel, ei au fost motorul acestei carti, iar pentru asta, va rog sa-mi permiteti sa fac o reverenta adanca.” Aceasta carte este o bucata din mine, cu bine cu rele, cu intrebari, cu raspunsuri, cu bucurii si tristeti. Asa cum a fost viata mea pana acum, la aproape 40 de ani”, explica Andrei Vulpescu.

img (5)

Barbatii inteligenti nu au nevoie de amante – 300 de shot-uri de viata

Cartea semnata de Andrei Vulpescu cuprinde in cele 300 de pagini un carusel de stari: de la intriga la revolta, de la liniste la mangaiere, de la agonie la extaz, de la cautarea gentleman-ului pierdut si pana la trairea fidelitatii. “Barbatii inteligenti NU au nevoie de amante” este o carte care te poate trimite in cele mai intunecate colturi ale simtirii, care te poate face sa razi sau te poate pune pe ganduri, exact ca viata!

 “Sunt individul care iubeste, doreste, plange, refuza, vorbeste frumos, citeste, se dezvolta, are chef de joaca, vrea sa iubeasca doar una, cunoaste, se dezbraca de armuri, adora nuditatea gandurilor..sunt doar un OM si simt!”, a completat autorul.

Cartea “Barbatii inteligenti NU au nevoie de amante” se poate comanda online aici.

Despre Andrei Vulpescu

La aproape 40 de ani, Andrei Vulpescu are o experienta de peste 18 ani in presa scrisa, televiziune si presa online. De la finele anului 2013, el s-a dedicat exclusiv bloggingului.