Animatori, petreceri si povesti vinerea numai la Gymboland!

Scoala a inceput, dar vinerea, dupa scoala, e pentru distractie. Cel putin in lumea Gymboland, distractia e in toi si fiecare copil merita o recompensa pentru ca a invatat toata saptamana. Parintii si bunicii se pot relaxa pentru cateva ore, iar prichindeii au un program special de activitati interactive in locurile de joaca Gymboland din capitala.

gymboland-mega-mall-13

Lumea atelierelor Eco Art te asteapta cu activitati megacreative in locul de joaca din Mega Mall, petrecerile tematice se tin lant in locul de joaca din Promenada si lumea magica a povestilor are portile deschise in locul de joaca din AFI Cotroceni cu personajele cele mai indragite de copii.

gymboland-mega-mall-11

Joc educativ si distractiv

Programul a fost creat cu atentie cat sa-i faca pe copii sa fie atrasi in magia Gymboland, unde activitatile megacreative au rol distractiv, dar si educativ.

gymboland-mega-mall-15

Vinerea devine ziua in care copiii de toate varstele intra in lumea lui Pogo, unde se pot bucura de activitati creative, in care pot invata diferite lucruri, care se pot transforma intr-un viitor hobby, dar se vor si distra si vor crea lumi imaginare folosindu-se de elementele de joaca din spatiile Gymboland. Aici e locul de joaca perfect pentru copilul tau.

gymboland-mega-mall-2

Astfel ca, timp de doua ore (in fiecare vineri, de la 17:00 la 19:00) la locurile de joaca Gymboland din capitala, copilul simte ca a evadat intr-o lume spectaculoasa, cu personaje si cu multa culoare, unde invata lucruri frumoase si atractive.

Mai mult, pentru ca surprizele nu se opresc aici, la Gymboland Mega Mall, fiecare intrare in locul de joaca se premiaza cu un suc. Gymboland garanteaza distractia, de aceea fiecare copil care a intrat in lumea lui Pogo va iesi zambind.

gymboland-mega-mall-16

Organizeaza-i petrecerea la Gymboland si vei primi si tu cadouri!

Dacă aniversarea celui mic e in curand, alege sa-i organizezi petrecerea la Gymboland Mega Mall, pentru ca aici sarbatoritii lunilor septembrie si octombrie primesc cele mai multe cadouri. Exact ce-si doreste: o petrecere memorabila, in care se va distra de minune alaturi de prietenii sai si multe cadouri.

gymboland-mega-mall-21

Dar nu doar ei sunt norocosi, ci si cei care rezerva petrecerea acum, pentru ca vor beneficia de DISCOUNT si vor primi CADOU covorul de baloane. Cu alte cuvinte, cele mai frumoase petreceri pentru copii sunt pe taramul Gymboland, iar cei care o pun la cale primesc cea mai dulce recompensa: zambetul plin de satisfactie al celui mic.

Surprizele fac parte din lumea Gymboland, asa ca adu-l pe cel mic sa se bucure de ele! Toti copiii sunt fericiti!