Anna LESKO – imaginea noii colectii Meli Melo fw'12 – Anna Karenina

Sa facem prezentarile: Anna Lesko, in personajul Anna Karenina pentru Meli Melo.

Ceea ce ne-a inspirat este romanul clasic al lui Tolstoy si personajul lui principal.

Ana era o femeie din inalta societate, stilata, eleganta, care adora elementele din folclorul rusesc si opulenta accesoriilor, incarcate de povesti nemuritoare.

Ceea ce o inspira, zi de zi si ceea ce evidentiaza unicitate tinutelor, sunt originile ei.

Noua noastra colectie, le reprezinta intocmai.

O poveste romantica, plina de eleganta, dar matura, imbinata cu elemente antice, auriu, argintiu si pusa in valoare de culori precum violet, verde puternic, negru si visiniu.

Anna Karenina își afirmă personalitatea încă de la inceputul operei al carui nume il poarta, însă, doar pe parcurs o putem înțelege mai bine. Tot asa, noua colectie cu elementele ei spectaculoase si magia pe care o emana, te va lasa sa o descoperi treptat si iti va acapara puternic, interesul.

Ea, personajul principal, afiseaza o tărie de caracter impresionantă, care o va ajuta să depășească momentele grele pe care le intampina.
Deasemenea, femeia Meli Melo, cea care alege sa defileze purtand aceste noi accesorii, se va transpune  intr-o lume in centrul careia straluceste si in care ii este pusa in valoare personalitatea puternica.

Toate luminile o urmaresc si o transforma in personaj principal!

De aceea, ii propunem tinute care vorbesc despre ea, care ascund povesti vesnice si care sunt mereu pregatite sa faca senzatie.

Accesorii masive, culori care te surprind la fiecare pas, genti si plicuri cu aplicatii bogate, opulenta si mister, pietre supradimensionate si cristale. Le recomandam atat ziua, cat si seara, dar mai ales pentru sezonul petrecerilor, care se apropie.

Sa nu uitam de texturile si imprimeurile inspirate din folclor, caciuli din blana artificiala, manusi elegante si accesorii de iarna, cu stil, broderii, dar si multiplele ornamente.

Anna Lesko a intrat perfect, in pielea personajului, a avut o atitudine eleganta, misterioasa, a pus in valoare fiecare accesoriu. Toate acestea, alaturi de locatia perfecta si cadre senzationale.

Fii si tu parte din opera lui Tolstoy! Fii Anna Karenina!

Povestitor: Meli Melo –Paris

Personaj principal: TU

Cand? Incepand cu 22 octombrie, in lantul de magazine si online pe www.melimelo.ro si www.melimelo.eu