Answear.ro a anunțat rezultatele primelor șase luni de prezență pe piața din România

Magazinul online multibrand Answear anunță rezultatele primelor șase luni de prezență pe piața din România, care confirmă trendul ascendent în ceea ce privește fashion ecommerce-ul la nivel local și diversitatea jucătorilor din această industrie pe piața locală. Astfel, deși, în luna noiembrie a anului trecut, Answear era un brand total necunoscut in Romania, în mai puțin de 6 luni de la lansare numară peste 40.000 de produse vândute pe www.answear.ro și peste 2.000.000 de vizitatori pe site, numărul comenzilor crescând, lună de lună.

Poza Raluca Radu

Raluca Radu, Country Manager, Answear Romania: “Rezultatele înregistrate în primele 6 luni de la lansare ne motivează sa continuăm trend-ul ascendent pentru a ajunge, în scurt timp, între primii 3 jucători de fashion online din România. Pentru anul 2016, ne-am propus să creștem zona de shopping online împreună cu comunitatea Answear și să orientăm publicul către produse calitative, originale, care sunt remarcate în orice context. De aceea, în perioada următoare vom introduce alte 50 de brand-uri de top în portofoliul Answear, pentru a diversifica și mai mult ofertele propuse clienților nostri.”

Rezultatele obținute de Answear pe piața locală vin să confirme trend-ul general pentru piața de ecommerce locală, în continuă ascensiune, care s-a dublat în ultimii doi ani în ceea ce privește numărul de utilizatori și de comenzi online. Mai mult decât atât, zona de fashion ecommerce a înregistrat o creștere cu peste 30% în 2016 față de 2015, creștere datorată mai ales diversității de produse și imbunătățirii serviciilor magazinelor online, fiind a doua categorie din punct de vedere al comenzilor din sectorul ecommerce, conform studiilor de piață.

Încă de la lansare, Answear a dorit să aducă la îndemâna clienților brand-urile de top preferate și să vină în întâmpinarea celor pasionați de modă cu cele mai dorite produse din ultimele colectii ale brandurilor internationale preferate precum Tommy Hilfiger, Nike, Adidas Originals, New Balance, dar și mărcile proprii Answear & Medicine.

Despre Answear

Answear este retailerul multibrand lansat în Polonia, în continuă ascensiune pe toate pietele in care este prezent (Polonia, Cehia, Slovacia, Ungaria). La finalul anului trecut, Answear a fost lansat oficial pe piața din România, continuând trend-ul ascendent al zonei de fashion ecommerce și oferind clienților produse de calitate, care vin în întâmpinarea nevoilor acestora. În oferta Answear.ro se regăsesc produse de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii, iar portofoliul magazinului online cuprinde peste 200 branduri internaționale de top. Printre acestea se numară și mărci cunoscute și foarte populare (Mango, Vero Moda), mărci sport (Adidas, Adidas Originals, Nike, New Balance), mărci de jeans (Levi’s, Lee, Wrangler), precum și mărci medium-high (Pepe Jeans, Marco O’Polo, Diesel, Trusardi Lacoste, Tommy Hilfiger, Valentino, DKNY).