Antrenează-te pentru frumusețe cu aparatele revoluționare de la BaByliss For Men

Pentru BaByliss For Men pasionații de fotbal sunt adevăratele vedete ale campionatelor internaționale de fotbal. Astfel, vrem să sărbătorim împreună cel mai important eveniment sportiv al anului 2016 și să răsplătim pasiunea ta pentru sport și pentru un stil de viață îngrijit.

BaByliss for Men

Cu această ocazie, lansăm o campanie pentru toți cei care își doresc un look impecabil, dar sunt și iubitori ai sportului. Sub umbrela ”Antrenează-te pentru frumusețe”, vom oferi prin tragere la sorți, celor care achiționează unul dintre cele trei produse de la BaByliss for Men înscrise în promoție, mingii de fotbal. Campania se va desfășura până pe 10 iulie, în toate magazinele Carrefour din România. Astfel, în fiecare săptămână, 100 de norocoși vor primi o minge pentru a fi parte din sărbătoarea fotbalului. Până la finalul promoției, vom oferi 500 de mingii de fotbal.

Mecanismul campanie constă în înscrierea participanților în aplicația dedicată Mă antrenez pentru frumusețe!, disponibilă pe pagina de Facebook BaByliss For Men Romania. Apoi, fiecare participant va completa câteva date personale și detalii despre achiziția produsului, numărul bonului, data de cumpărare și magazinul de unde a fost achiziționat. După completarea acestor date, participanții vor fi automat înscriși în tragerea la sorți.

Cele trei produse revoluționare înscrise în campanie sunt Hair Clipper E706FPE, Beard + Trimmer Set E846FPE și Multi-Purpose Trimmer E826FPE.

Setul Beard + Trimmer E846FPE beneficiază de tehnologia inovatoare W-Tech ce permite prinderea întregului păr si oferă o eficiență de tăiere cu 25% mai rapidă. Lamele din oțel inoxidabil asigură o rezistență de durată și un confort crescut de utilizare.

Aparatul Hair Clipper E706FPE are un motor puternic și lame mari de oțel, lavabile, pentru rezultate spectaculoase precum cele din saloanele de specialitate.

Trimmer-ul Multi-Purpose Trimmer E826FPE beneficiază de o putere de tăiere superioară și ascuțime de durată datorită lamelor moderne din titan. Cu ajutorul acestui aparat poți obține foarte ușor o piele catifelată, un aspect nebărbierit perfect și un corp îngrijit, chiar la tine acasă.

Campionatul European de Fotbal 2016 se va desfășura în Franța, în perioada 10 iunie – 10 iulie și este cel mai imporant eveniment de fotbal al anului. Campionatul se află la cea de-a 15 ediție organizată de UEFA. Pentru prima oară, campionatul se va juca între 24 de echipe.

Sub acest nou format, echipele vor fi împărțite în șase grupe a câte patru echipe, după care vor urma fazele eliminatorii. Mai multe detalii despre produsele BaByliss For Men poți găsi pe site-ul www.babyliss-romania.ro și pe pagina de Facebook BaByliss For Men România www.facebook.com/babylissformenromania.