Apa de la robinet, de acum bună de băut!

Apa de la robinet este de o calitate indoielnica! Cu totii stim acest lucru, motiv pentru care ne indreptam catre apa imbuteliata – minerala, plata, cu gust de fructe, slab carbogazificata sau cu un continut scazut de deuteriu. Unele persoane apeleaza chiar la un artificiu, astfel incat sa poata consuma apa de la robinet: fierberea si consumarea sa dupa racire.

Ce ar fi insa daca am putea bea apa de la robinet, fara toate elementele nocive existente in ea, avand insa o valoare biologica sporita!?

Un recipient cu un design complet nou a fost creat in atelierul mesterilor sticlari: Carafa TC. Aceasta carafa actioneaza prin revitalizarea apei de la robinet in circa 3 minute, timp in care gustul apei se amelioreaza si valoarea biologica este sporita.

Recipientul pentru apa nu contine plumb

Carafa TC se deosebeste de recipientele obisnuite in care se comercializeaza apa si prin faptul ca sticla nu contine plumb. De asemenea, carafa, prin forma sa deosebita, este potrivita si pentru servirea diferitelor tipuri de bauturi: cocktail-uri, shake-uri etc.

“Efectul de stabilizare asupra cristalelor de apă este atât de puternic încât, după transformare, cristalele de apă rămân în forma perfectă până la o săptămână. Pentru apa ţinută în carafă nu este necesară utilizarea altor metode de energizare. Carafa are la baza material energetic – este vorba despre un procentaj de 40 la suta nisip cuartos caruia nu i se adauga plumb”, a explicat dr. Cristina Bogdan.

Forma carafei acţionează vizual, energetic, biologic si natural, graţie modelării sale. Carafa are drept simbol „Floarea Vieţii”, folosit în mai multe culturi pentru a stabiliza şi a încărca cu energie pozitivă.

Cum curatam carafa?

„Carafa se curăţă cu o soluţie alcătuită dintr-o linguriţă de acid citric dizolvată în apă fierbinte şi diluată apoi în apa rece şi lăsată pentru curăţare 12 ore.Este recomandat ca locul carafei TC să nu fie mai îndepărtat de 2 m de corpul uman, mai ales când acesta este slăbit întrucât aceasta este raza de acţiune a energiei”, potrivit medicului naturopat din cadrul Clinicii Naturopathya Med.

Carafa TC – scurt istoric

Carafa TC face parte dintre produsele marca TC Energy Design, al cărui fondator este  Thomas Chochola. După ani de cercetări în domeniul muzicii şi al compoziţiei, a dezvoltat un concept de design complet nou. Pornind de la sunet, el crează formă – Puterea formei ce creează Viaţa. Petrecând mulţi ani în sticlăria din regiunea Waldviertel, în Austria – zonă cu ateliere şi meşteri sticlari – Thomas Chochola a experimentat conversia muzicii sale în forme din sticlă. Încă de la început, el şi-a fondat lucrarea pe două principii fundamentale – Estetică si Energie, principii care şi astăzi sunt sursele puterii şi vitalităţii produselor TC.

TC Energy design este acum o companie internatională. Gama de produse cuprinde carafe, pahare şi fântâni proiectate de Thomas Chochola. Produsele TC sunt compoziţii muzicale transpuse în sticlă. Ca un receptor de frecvente radio, formele TC design captează energia şi o foloseşte pentru a revitaliza mediul.

Beneficiul major adus de produsele TC constă în valorificarea superioră pe căi naturale a apei şi a încăperilor prin utilizarea interacţiunii extraordinare dintre apă cu formele produselor.