Armin van Buuren se intoarce in Romania dupa 6 ani

Armin van Buuren se intoarce in Romania dupa 6 ani cu cel mai mare show al sau

Legendarul DJ vine cu o echipa de peste 20 de artisti, incluzand muzicieni, vocalisti, acrobati  si dansatori pentru „ARMIN ONLY INTENSE”

1 2 3 4

Pe 8 Noiembrie, faimosul DJ de trance ARMIN VAN BUUREN, care a castigat de 5 ori premiul de „cel mai bun dj al lumii”, va vizita Romania pentru prima data dupa 6 ani! Cu ocazia – ARMIN ONLY INTENSE, cel mai mare proiect conceput vreodata de un DJ.

Marele eveniment / show va fi prezentat pe 3 scene, pentru 6 ore complete in cea mai mare arena indoor din Romania, „ROMEXPO”. Armin va fi la pupitru inca din primul minut si va mentine nivelul de adrenalina printre fani, pana la final. Cu niciun DJ in warm-up, dar cu o echipa de peste 20 de artisti, incluzand muzicieni, vocalisti, acrobati si dansatori, Armin se va asigura ca veti fi martorii a ceva nemaintalnit, sau dupa cum chiar el spune : „Acest show va depasi toate celelalte proiecte ale mele”.

Show-ul a calatorit in jurul lumii in ultimul an si a avut un succes imens. Aproape toate evenimentele au fost sold-out, asa ca nu ezitati sa va luati bilete din timp. Biletele sunt deja la vanzare pe Eventim.ro si la celelalte puncte de vanzare ( Vodafone, Orange, Domo si librariile Humanitas si Carturesti ).

Pentru mai multe informatii si detalii intrati pe arminonly.com sau pe pagina oficiala de Facebook Armin Only Intense – Romania ( http://www.facebook.com/ArminRomania )