Art&Fashion la Victoria 46

Arta şi moda s-au îmbinat din nou într-un eveniment dublu găzduit de Victoria 46: vernisajul expoziţiei de fotografie Crowning Heads Machine, semnată Dana şi Stephane Maitec, şi lansarea colecţiei toamnă/iarnă 2013 Agent Provocateur.

Joi, 12 septembrie, Dana și Stéphane Maitec au lansat, în magazinul Victoria 46, expoziția de fotografie “Crowning Heads Machine”. Acesta este un proiect personal conceput de cei doi artiști pentru prestigiosul festival de fotografie Les rencontres d’Arles din Franța.

“Crowning Heads Machine nu este o invenție de-a noastră, este ceva ce am descoperit că există cu adevărat. Este acea mașinărie care stă cuminte în fiecare dintre noi și așteaptă nerabdătoare să fie activată. Este magică, te poate transforma dintr-un simplu trecător absent și derutat, în stăpânul, regele, regina propriului tău univers. Într-o clipă.”, mărturiseşte Dana Maitec.

Noua campanie Agent Provocateur, care însoţeşte cea mai recentă colecţie de lenjerie de lux, pune în valoare codul unic al brand-ului: puterea şi feminitatea pe care o transmit piesele seducătoare de lenjerie. Pentru sezonul toamnă/iarnă 2013, designerul Sarah Shotton s-a lăsat inspirat de eroinele filmelor sci-fi ale anilor ’70, dar şi de videoclipul Too Funky al lui George Michael, pentru a contura piese  în acord cu personalitatea debordantă a femeii provocateur.

La cocktail party-ul de joi seară, invitaţii au avut parte de o experienţă vizuală completă: expoziţia fotografică la parter, proiecţii şi o şedinţă foto live, la etajul magazinului, într-o atmosferă eclectică, high fashion, high art.

Evenimentul a fost realizat cu sprijinul Garanti Bank şi în colaborare cu Laduree Paris, Mumm şi Rocchetta

sursa: http://victoriaonline.ro/fashionaryblog/ro/fashion-news/item/299-artfashion-la-victoria-46.html