Articole must-have pentru orice garderobă

Sunt anumite lucruri care nu ar trebui să lipsească din garderoba nici unei femei. Sunt lucruri simple dar care definesc şi întregesc stilul oricăreia dintre voi. Iată câteva articole care nu trebuie să lipsească din şifonier:

1. Bluza feminină – este vorba despre orice bluză care adânceşte feminitatea şi care se potriveşte atât cu fuste, pentru un stil elegant cât şi cu blugi, pentru un stil casual. O bluză albă, clasică, din mătase, cu un decolteu modest şi cu câteva volane este perfectă.

 2. Un cardigan – pentru că vremea rece deja s-a instalat, un cardigan lung, de o culoare neutră prins cu o curea subţire de piele aduce un plus de eleganţă ţinutei chiar dacă este una casual.

3. Blazer – sacoul puţin mai gros care poate fi purtat în locul unei geci este un articol la modă care are efect indiferent de anotimp. Combinat cu un T-shirt, blugi, un colier mare sau o eşarfă vă va oferi un look la modă fără combinaţii extravagante.

4. Centura – oferă avantajul maxim că îţi poţi reinventa look-ul cu articole vestimentare care zac de mult nepurtate în dulapul tău. Vei fi uimită să realizezi că multe haine pe care nu le mai purtai pentru că le-a trecut timpul, pot fi din nou atractive şi de efect.

 5. Fusta lungă de vară – poate fi purtată toamna în combinaţie cu dresuri şi cizme, cu un blazer şi o curea. Simplu şi de efect!

6. Bulinele – o rochiţă cu buline aduce un sentiment de clasă şi eleganţă la orice stil.

7. Geanta plic de dimensiune mare – poate fi asortată cu orice stil şi oferă eleganţă ţinutei.

8. Eşarfa sau fularul de dimensiuni mari – dau o notă romantică ţinutei.

9. Un pulover lung prins cu o curea subţire în combinaţie cu blugi sau colanţi şi cizme sunt în tendinţele sezonului.

10. Dresurile negre mai groase – se poartă cu absolut orice: fuste, blugi scurţi, bluze lungi, rochiţe de toamnă şi nu numai. Sunt la modă, comode şi te scot din impas când nu şti cu ce să te mai îmbraci.

Ana Cârstocea

Sursă foto: pinterest.com