ARTISTRYTM Creme LuXury: produs de lux exclusiv de la Amway

ARTISTRY, gama disponibilă exclusiv prin AMWAY şi una dintre primele 5 cele mai vândute mărci de produse premium de îngrijire a tenului din lume, lansează crema pentru ochi Creme LuXury, un produs anti-rid inovator care stimulează energia celulelor epidermei, ajutând la refacerea „energiei vitale” astfel încât tenul se va simţi cu până la 15 ani mai tânăr.

Din 2008, peste un milion de femei din întreaga lume au testat pe propria piele beneficiile remarcabile  ale cremei de faţă, produs cu adevărate efecte transformatoare asupra tenului. Cu aceeaşi tehnologie de întinerire, asigură rezultate uimitoare şi o reparare totală a zonei din jurul ochilor.

Ambele produse sunt rezultatul cercetărilor minuţioase ale oamenilor de ştiinţă cu privire la procesul de îmbătrânire al pielii şi au la bază un ingredient rar, exclusiv – Cardiolipina, ce reface celulele pielii. Formula cremei pentru ochi combate cearcănele şi pungile de sub ochi, reduce liniile fine şi ridurile şi îi redă tenului fermitatea şi elasticitatea.

Tehnologia denumită CellEffect, utilizează un amestec de ingrediente pentru a revigora, energiza, repara şi proteja epiderma. Rezultatul este o piele mai fină, mai fermă şi mai strălucitoare. Testele clinice au demonstrat că tenul care beneficiază de acest regim de îngrijire se simte cu până la 15 ani mai tânăr.