Asigurarea de viaţă Generali contribuie la acoperirea costurilor generate de afecţiuni grave precum cancerul

În această toamnă, Generali România oferă clienţilor care încheie o asigurare de viaţă acoperirea pentru afecţiuni grave. În perioada octombrie-noiembrie, Generali derulează campania „Având grijă de tine, ai grijă de cei dragi!”, care aduce  bonus, clienţilor care optează pentru o nouă asigurare de viaţă, clauza pentru afecţiuni grave.

Conform statisticilor Ministerului Sănătăţii, anual, peste 50.000 de români sunt diagnosticaţi cu cancer, iar costul unui tratament poate ajunge până la 50.000 de euro. Prin această campanie Generali România vrea să atragă atenţia publicului asupra avantajelor pe care le poate oferi o asigurare de viaţă complexă care, pe lângă componenta de economisire sau de investiţie, are şi o componentă de protecţie şi sănătate.

Clauza este valabilă pentru următoarele afecţiuni: cancer de sân, de ovar, de corp uterin, sau trompă uterină, cancer de col uterin, cancer tiroidian, tumori benigne ale sânului (fibroadenom, mastoză fibrochistică), ale uterului (fibrom uterin) sau tumori benigne ale tiroidei la femei, precum şi pentru cancer de prostată, hemofilie A, spondilită anchilozantă, azoospermie (infertilitatea primară) şi adenom de prostată, diagnosticate la asiguraţii bărbaţi.

“Clauza pentru afecţiuni grave care completează asigurările noastre de viaţă are în vedere, în principal, acele boli care au o incidenţă din ce în ce mai mare în România, afectând tot mai multe persoane active. De aceea am ales să oferim bonus, pe perioada campaniei, clauza de afecţiuni grave”, a declarat Ovidiu Racoveanu, Director Asigurări de Viaţă.

Clauza de afecţiuni grave oferită de Generali România contribuie la plata tratamentului în cazul în care asiguratul a fost diagnosticat cu una dintre afecţiunile enumerate anterior. În baza diagnosticului stabilit de medicul specialist, fără a face dovada unor cheltuieli deja efectuate şi fără a fi nevoit să aducă ulterior chitanţe, facturi, bonuri etc., asiguratul primeşte în cont contravaloarea indemnizaţiei de asigurare.

 „Oferta pe care o lansăm pune în valoare beneficiile pe care le aduc asigurările de viaţă de la Generali. Privită adesea ca un gest altruist, menit să contribuie la siguranţa celor apropiaţi, asigurarea de viaţă cu clauză de afecţiuni grave îi oferă şi asiguratului o speranţă în plus în lupta cu o posibilă boală gravă, cum ar fi cancerul. Nu de puţine ori, pe lângă suferinţa fizică pricinuită de boală, aceste persoane se confruntă cu neputinţa de a face rost rapid de sumele necesare pentru a se trata şi a se vindeca”, a adăugat Ovidiu Racoveanu.

Pe toată perioada campaniei, pe lângă avantajele deja menţionate, Generali le oferă cadou un tensiometru profesional clienţilor care îndeplinesc criteriile minimale stabilite de asigurător, precum şi alte tipuri de cadouri, fără tragere la sorţi.