Baby Bliss se lanseaza in Romania cu noi produse de ingrijire

BaByliss Paris, brandul numărul 1 în Europa în materie de produse de styling şi îngrijire personală, intră astăzi pe piața din România cu o gamă de produse pentru uz personal, dar cu rezultate precum cele din saloanele de specialitate.

Babyliss Paris este prezent la nivel internațional în peste 60 de ţări și colaborează cu experți în domeniul styling-ului pentru a dezvolta produse ce combină tehnologia de ultimă generaţie cu designul de top, destinate atât femeilor, cât și bărbaților.

Macheta_BaByliss Curl Secret

BaByliss Paris vine în România cu o gamă largă de produse menite să acopere toate dorințele doamnelor în materie de styling și îngrijire personală. Gama include produse precum uscătoare de păr, ondulatoare, plăci pentru întins părul, perii rotative, multistylere și epilatoare. Toate aceste soluții au particularități care ajută femeile să arate mereu impecabil cu efort minim.

BaByliss Curl Secret

Unul dintre aceste produse revoluționare este Curl Secret, primul ondulator pentru uz personal din lume, complet automat. Curl Secret are la bază o tehnologie brevetată, inovatoare, intitulată Auto-Curl care transformă suviţele de păr în bucle perfecte în doar câteva secunde.

BaByliss Intuitive Brush

Un alt produs disponibil femeilor din România care vor să aibă un stil perfect este peria Intuitive Rotating Brush. Peria rotativă are un sistem inedit ce intuieşte automat direcţia de rotire, la dreapta sau la stânga. Aparatul este ușor de utilizat și oferă rezultate spectaculoase precum cele din saloanele de specialitate.

BaByliss IPRO Curler Intense

Alături de BaByliss Paris se lansează în România și BaByliss For Men, gama de produse dedicate bărbaților care își doresc un styling aparte. Brandul include trimmere, mașini de tuns părul sau barba și kit-uri cu multiple funcționalități. Produsele sunt recunoscute la nivel internațional pentru performanța superioară de tăiere, ascuțimea de durată și design-ul ergonomic. O parte din mașinile de tuns părul și barba dispun de tehnologia inovatoare W-Tech care are la bază poziționarea lamelor sub formă de W pentru o utilizare facilă și pentru ascuțirea lor constantă.

Pentru BaByliss alegerea partenerilor este un proces important căruia îi acordăm multă atenţie. Ne dorim să lucrăm doar cu colaboratori ce respectă şi au grijă de brand şi de clienţi motiv pentru care investim mult timp în alegerea partenerilor. Suntem convinşi că serviciile de foarte bună calitate şi o grijă aparte faţă de brand sunt principalele ingrediente pentru un business de succes pe termen lung. Am constatat cu încântare că şi compania SKIN are aceeaşi viziune şi în plus, deţine o cunoaştere profundă a pieței din România. Astfel, anunțăm cu plăcere astăzi, noul nostru parteneriat,” a declarat David Cohen-Skalli, Managing Director Export Division

Tendințele din România în ceea ce privește styling-ul şi îngrijirea personală ne-au determinat să oferim clienţilor români un brand cu renume, perfect pentru cei care vor să aibă şi acasă nivelul de profesionalism oferit de saloanele de specialitate. BaByliss Paris și BaByliss For Men sunt două branduri ce oferă soluții inovatoare destinate celor care doresc să investească în îngrijirea lor personală”, a declarat Camil Perian, Director General Skin Media.