BaByliss aniversează 2 ani de frumusețe în România

Bloggeri

Povestea BaByliss în România a început în septembrie 2015, odată cu lansarea celui mai îndrăgit produs de hairstyling primit cu mult entuziasm de către iubitoarele de frumusețe, ondulatorul automat Curl Secret. BaByliss Paris, brandul numărul 1 în Europa în materie de produse de styling şi îngrijire personală aniversează doi ani pe piața din România, timp în care s-a evidențiat prin produse inovatoare cu design deosebit, dar şi prin angajamentul de a oferi performanţă şi calitate garantate prin fiecare produs.

Pentru a marca doi ani de frumusețe, BaByliss România lansează campania aniversară “Feeling Beautiful” care se desfășoară în perioada 25 august – 21 septembrie 2017. Astfel, pe site-ul www.babyliss-romania.ro echipa a pregătit un concurs adresat tuturor celor care doresc un răsfăț în materie de hairstyling. BaByliss pune la dispoziție cele mai râvnite beauty gadget-uri destinate uzului acasă, care sub îndrumarea hairstylist-ului Ștefan Ungureanu și a bloggerilor implicați în campanie vor oferi o transformare precum cele din saloanele de specialitate.

Înscrierea la sesiunile live de hairstyling se realizează pe pagina dedicată campaniei aniversare (https://goo.gl/XrGoXh), iar fiecare doritoare se poate înscrie în echipa bloggerului preferat. Săptămânal se va extrage câte o câștigătoare care va beneficia de o transformare direct în studioul BaByliss. Întâlnirile vor avea loc în studioul BaByliss, de unde se va transmite live pe pagina de facebook BaByliss România transformarea fiecăreia câștigătoare. Fieacre participantă la sesiunea de hairstyling live va pleca acasă cu beauty gadget-ul preferat de la BaByliss Paris și un look special, de party.

Echipa care se va ocupa de transformarea din timpul sesiunii live de hairstyling este formată din Ștefan Ungureanu (hairstylist BaByliss) și 6 dintre cei mai cunoscuți bloggeri: Special Koko (www.special-koko.com), Miruna Ioani (http://siblondelegandesc.ro/), Larisa Costea (http://larisacostea.com), Ioana Dumitrache (http://ioanadumitrache.ro), Denisa Sima (http://denisasimam.ro) și  Diana Dumitrescu (http://www.dianadumitrescu.ro).

Mai multe informații găsiți pe site-ul www.babyliss-romania.ro și pe pagina aniversară BaByliss România: https://goo.gl/XrGoXh